To je to što me zanima!

'Nikad nećemo dopustiti da se žrtva i agresor izjednačavaju'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednica je naglasila da Hrvatska žali za svakim izgubljenim životom, i hrvatskim i srpskim, istaknuvši da je za to kriva Miloševićeva politika
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na početku svoga govora u Kninu svima je čestitala Dan domovinske zahvalnosti. Posebno je pozdravila sve hrvatske branitelje, te sve koji su sudjelovali u Oluji. Zahvalila je svima koji su za Hrvatsku dali svoj život i zdravlje.

POGLEDAJTE VIDEO: Predsjednica Grabar Kitarović održala govor ispred muzeja 'Oluja'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vi ste moja snaga. Volim te narode moj . Volim te zemljo moja Hrvatska, rekla je predsjednica, a okupljeni su joj oduševljeno skandirali 'Kolinda'.

- Ovaj skup nije usmjeren ni protiv koga, pa tako ni protiv Srbije, poručila je Kolinda i dodala da odajemo počast onima koji su 'slomili kičmu velikosrpskoj politici Slobodana Miloševića.

Predsjednica je naglasila da Hrvatska žali za svakim izgubljenim životom, i hrvatskim i srpskim, istaknuvši da je za to kriva Miloševićeva politika.

- Nikada nećemo dopustiti da se agresor i žrtva izjednačavaju - rekla je. Nikad ne smijemo zaboraviti da je Hrvatska napadnuta iznutra i izvana - istaknula je predsjednica.

POGLEDAJTE VIDEO: Predsjednica Grabar Kitarović položila vijenac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grabar Kitarović rekla je kako nitko ne poriče da su se poslije Oluje dogodili zločini i ubojstva, no Oluja je čista kao suza. Onima koji tvrde da je Hrvatska provela genocid nad srpskim stanovništvom predsjednica je poručila da se o kane mitova i da ne siju sjeme novog zla.

POGLEDAJTE VIDEO: Predsjednici radosno klicali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Srbi u Hrvatskoj nisu građani drugog reda, baš suprotno, uživaju sva prava. Voljela bih kada bi ista prava uživali Hrvati u Srbiji , kazala je Kitarović.

Predsjednica je za kraj pozvala sve na 'demografsku oluju' i da izgradimo uspješnu Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 522

  • bkladarb 09.08.2015.

    Tako je isto i Tito govorio..podsjeća me na njega samo što glumi Veliku Hrvaticu a ustvari je obična kokoš koja "zaluđuje"one koji odavno imaju propuh u glavi

  • bubleha 06.08.2015.

    Predsjednica je najbolji političar(ka) kojeg smo imali. Jedino njoj vjerujem. Govor je bio najbolji koji sam do sada čuo.

  • krapinek 06.08.2015.

    evo ostalo joj par rečenica iz predizborne kampanje pa ih iskoristila za govor u kninu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare