To je to što me zanima!

Nikad nije bila u Mostaru, a prijavljena da tamo glasa

Ljubici Šimić nisu dali da glasa u Karlovcu jer je prijavljena za glasanje u Mostaru. Ona tvrdi da do tog grada u Hercegovini ne zna niti kako doći
Vidi originalni članak

Ljubica Šimić u nedjelju je na predsjedničkim izborima krenula glasati na svoje biračko mjesto u Karlovcu. No, kazali su joj da ne može glasati jer je prijavljena u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Mostaru. Ljubica je rođena 1953. pokraj Ozlja, stanuje na adresi Žumberačka 17 C, a u Mostaru, kaže, ne da nije bila, već niti ne zna kako doći do tog grada u Hercegovini. Na prošlim je izborima, normalno glasala na svom biračkom mjestu. U mostarskom konzulatu imaju potvrdu po kojoj je Ljubica 11. prosinca ove godine predala zahtjev za glasanje u inozemstvu. No, Ljubica tvrdi da to nije učinila. Referent Ureda državne uprave za popis birača za Karlovac Milan Belobaba kaže kako će u ponedjeljak preispitati slučaj i o svemu obavijestiti i Ministarstvo uprave, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plavuša13 28.12.2009.

    Ajd ona je bar živa pa e može i pobunit.Mene više zanima koliko je pokojnih glasalo.Nek me Bog prosti što pokojne spominjem sad.

  • Zeljk0 27.12.2009.

    nezna gdje je Mostar? a kad ide u međugorje onda zna gdja je?

  • tratuljonac 27.12.2009.

    jel samo Ljubica tamo prijavljena ili i njena sestra takodjer?

Komentiraj...
Vidi sve komentare