To je to što me zanima!

Nikad Srbi Slobu prežalili nisu: Maze njegovu bistu i ljube križ

Prije 13 godina umro je nikad osuđeni ratni zločinac Slobodan Milošević. Na njegovu grobu kod obiteljske kuće u Požarevcu jutros su se okupili njegovi simpatizeri
Vidi originalni članak

Slobodan Milošević umro je 11. ozujka 2006. godine u pritvoru u Haagu, tijekom suđenja za ratne zločine. Iako je prošlo 13 godina od njegove smrti u zatvorskoj ćeliji, njegov lik i djelo i danas dijele Srbiju.

Dok je za neke zločinac koji je Srbiju unazadio, za mnoge je on heroj kojem se trebaju dizati spomenici.

Ti koji misle da balkanski krvnik treba imati ulicu, trg i spomenike diljem Srbije okupili su se danas na njegovom grobu kod obiteljske kuće u Požarevcu. Došli su mu donijeti cvijeće, zapaliti svijeću, pomaziti njegu bistu i poljubiti križ.

Slobodan Milošević nije dočekao  presudu za zločine protiv čovječnosti i ratne zločine počinjene na Kosovu, u Hrvatskoj i u BiH.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 12.03.2019.

    Oni jos nisu prizalili Drazu pa kako ce prizaliti Slobu. Sloba to sve gleda iz Moskve i govori.....niko nesme da vas bije sem vase i nase milicije!

  • adika 11.03.2019.

    Križ ljube tri babe koje su zadnji puta imale menstruaciju dok je Tito bio živ , mogu ga poljubiti u ono mjesto gdje ga ni rođena majka nije poljubila.Ni mozga ni pameti .

  • dopizdilomi 11.03.2019.

    "Niko ne sme da vas bije"

Komentiraj...
Vidi sve komentare