To je to što me zanima!

Nike odlazi s hrvatskog tržišta: Zatvorit će sve svoje dućane...

I dalje će se njihovi proizvodi moći kupovati preko interneta i preko mobilnih aplikacija. Također, Nike će se moći kupiti i preko dosadašnjih distributera i maloprodajnih partnera
Vidi originalni članak

Iz europske središnjice Nikea, potvrdili su kako se povlače s hrvatskog tržišta, pa je tako nedavno zatvoren i njihov Nike Factory Store u Roses Designer Outletu u Svetom Križu Začretju. Svoje povlačenje veleprodaje i maloprodaje potvrdili su za Lider. hr, ali nisu odgovorili zašto odlaze.

I dalje će se njihovi proizvodi moći kupovati preko interneta i preko mobilnih aplikacija. Također, Nike će se moći kupiti i preko dosadašnjih distributera i maloprodajnih partnera, odnosno u trgovinama koje, između ostalih, imaju i Nikeove proizvode.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Tiho123_1 24.02.2019.

    Kog boli kuki, nabili cijene o ovlaštenoj trgovini, ljudi ionako kupuju u drugim trgovinama gdje će se i dalje prodavati. Po meni ovo uopće nije vijest.

  • tajnamoja 24.02.2019.

    Novi reebok je majka.

  • ramokatolik 24.02.2019.

    Hoće li povući i svoje proizvode sa bosanskih tržnica ? Najbolje nike patike i trenerke su najjeftinije na koridoru u bih-a...n

Komentiraj...
Vidi sve komentare