To je to što me zanima!

Nikola Jelić je na Twitteru prozvao novinarku zbog vrijeđanja Zorana Milanovića

Osoba koja radi i prima plaću u javnom informativnom servisu, Hini, Sandra Bartolović, prostački sustavno vrijeđa Predsjednika Republike, napisao je Jelić. Bartolović ne radi na nijednom javnom servisu
Vidi originalni članak

Zoran Milanović već danima na društvenim mrežama proziva brojne ljude iz javnog života. Isto je sad počeo raditi i njegov glasnogovornik, Nikola Jelić, koji je na Twitteru prozvao novinarku Sandru Bartolović. 

Jelić je zamjerio Bartolović navodno vrijeđanje predsjednika i naglasio kako ona radi na HINA-i koja je javni servis. Bartolović ne radi na nijednom javnom servisu.

 

Nakon političara, analitičara i aktivista, na red su došli i novinari. Dok je Jelić prozivao novinarku i njen privatni profil povezao s javnim servisom na kojem ona ne radi, Milanović se ponovno uhvatio Facebooka i prozvao HRT. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • annimi 29.03.2021.

    Osilio se i bradonja Jelić. Ha s kim si takav si - Nikakav si !

  • 29.03.2021.

    totalno ne bitna zenska...a da ne kazem da je limitirana k'o ravnalo.

  • 29.03.2021.

    SDP nema sposobno vodstvo koje bi bilo u stanju iskoristiti ovu medijsku hajku na HDZ-ove KRIMINALCE I poslušnike . Da imaju imalo politike mudrosti, priznali bi svoje najteže grijehe i kukuriku ere , ponovo objavili plan21 pod novim imenom , i dali lažna obećanja da sad misle ozbiljno. Ali ne , oni se i dalje inate i čekaju da HDZ-njare skupe dovoljno negativnih bodova , kako bi sami odvratili biračko stado od svog tora. SDP-njarama je , kak izgleda , najveća ambicija uhljebiti se u fotelju kakvog šefa izmišljene županije , smiješno male općine ili izmišljenog grada sa 150 kuća i 2 zgrade. Nekakav sitniš se može izkokošariti , a tu je i "ugled" koji ide uz bespotrebnu  funkciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare