To je to što me zanima!

Nikola Melnjak se nagodio, spakirao i ide u Slovačku

Nogometaš Međimurja, koji je jedini od uhićenih u akciji Offside na slobodi, ide na probu klubove u Slovačkoj. Melnjak nije raspoložen za razgovor
Vidi originalni članak

Nikola Melnjak, igrač Međimurja, jedan od osumnjičenih u akciji Offside, navodno je dobio ponudu nekih slovačkih klubova.
- Svašta sad pišu po novinama, pretjeruju! Nikola je kod kuće, gdje se sprema za put u Slovačku. Kreće noćas ili rano ujutro - rekao nam je njegov otac. Nikola nije bio raspoložen za razgovor s novinarima, a u kući njegovih roditelja zamolili su nas da ga pustimo na miru sve dok se prašina ne slegne. Nogometaša su u četvrtak snimili u središtu Varaždinu dok je šetao s obitelji. Tad je za Večernji list izjavio da nije ni pod kakvom sumnjom te da odlazi na probu u nekoliko slovačkih klubova. Nagađa se da je pristao na suradnju s policijom te da je ispričao sve što je znao o namještanju utakmica i klađenju na njih. Navodno zbog toga jedino njega od 22 osumnjičena nisu pritvorili.
Nakon što su ga ispitali u policiji, Melnjak je s direktorom kluba Stjepanom Hamonajcem potpisao nagodbu o plaćanju 120.000 kuna, koliko mu duguje klub. U ugovor su stavili klauzulu prema kojoj neće dobiti ništa ako se utvrdi da je sudjelovao u namještanju i prodavanju utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_2666 13.06.2010.

    A tko kaže da je uopće \"druker\"? Zar se nije moglo desit da su ga \"krivo pokupili\"?

  • rale222 13.06.2010.

    joj što ne volim drukere...drpao lovu zajedno sa njima,a sad poštenjačina...jako ljigavo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare