To je to što me zanima!

'Nikolić je rekao da je Vukovar bio srpski grad. Imam dokaz!'

"Vukovar je bio srpski grad. Nemaju (Hrvati) šta da se vrate". Tako glasi citat srbijanskog predsjednika. Imam audiozapis razgovora, kaže novinar Martens
Vidi originalni članak

Dan nakon što je stranka srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića demantirala da je on rekao kako je Vukovar srpski grad javio se i novinar Frankfurter Allgemeine Zeitunga. Michael Martens ustupio je Večernjem listu audio zapis Nikolićeva intervjua.

- Nikolić mi je rekao: "Vukovar je bio srpski grad. Nemaju (Hrvati) šta da se vrate". Tako glasi citat srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića. Imam audiozapis razgovora. Napisao sam točno što je rekao - kazao je za Večernji list novinar. 

Dodao je kako je već za vrijeme intervjua bio zatečen onime što je Nikolić govorio. 

- Znao sam da će Nikolićeve izjave izazvati jake reakcije. Ponudio sam mu autorizaciju, no rekao je da ne treba - ispričao je Martens koji je Nikolića intervjuirao u Beogradu.

Idi na 24sata

Komentari 450

  • cepson18 29.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • staatsfeind 29.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Čedomir 29.05.2012.

    E ljudi danas u svašta vjeruju ako je to rekao neka da snimku onda... Novinarima vjerovati oni od buhe slona prave samo da budu u centru pozornosti... A Vukovar je grad i Srba i Hrvata to se neće promjeniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare