To je to što me zanima!

Nikolić: Neću u Zagreb jer u nedjelju nam je Dan državnosti

Srbijanski predsjednik pojasnio je da bi o dolasku razmislio da je inauguracija Grabar Kitarović zakazana za neki drugi dan te da ne pokazuje ni snagu ni junaštvo
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić rekao je da u nedjelju neće doći na inauguraciju svoje hrvatske kolegice zato što se toga dana obilježava Dan državnosti Srbije. Dodao je kako bi razmislio o odlasku da je inauguracija Kolinde Grabar Kitarović zakazana za neki drugi dan, prenosi Blic.

- Ne pokazujem ni snagu ni junaštvo što sada, evo, vama kažem da 15. veljače neću biti u Zagrebu. Nemam dilemu da je 16. ili 14, ali 15. veljače je Dan državnosti Srbije - pojasnio je Nikolić.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 12.02.2015.

    Kladim se da su oni koji su određivali datum inauguracije predsjednice RH, JAKO DOBRO znali da je 15.2. srpski praznik, pa su namjerno stavili na taj dan. Ali igralo im je tjedan dana ranije0prerano, tjedan dana kasnije=prekasno, subotom ne može, radnim danom ne može, pa evo rezultata: srbijanski predjsednik neće doći. A to se očito htjelo i postići, NA FINI NAČIN.

  • centarfor 12.02.2015.

    Molim buduću predsjednicu da odgodi inauguraciju kako bi na istu stigao najbolji Josipovićev prijatelj iz regije.

  • colonelo 11.02.2015.

    ... neće ni mirela holi jer u nedjelju ima nedjeljni ručak a i da ga nema ne bi došla ... oboje se inače dobrodošli na domoljubne skupove i ceremonije ... baš šteta ... strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare