To je to što me zanima!

Nikolić pisao Kolindi: Gnušam se i osuđujem paljenje zastave

Vjerujem da ćete razumjeti da iza ovakvih incidentnih pojava ne stoji ozbiljna politika bilo koga, a kamoli srbijanskih čelnika - napisao je srbijanski predsjednik
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić pismom je poručio hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović da je čin spaljivanja hrvatske zastave za svaku osudu, piše B92.

Dodao je i da će protiv počinitelja biti poduzete sve mjere predviđene zakonom.

- Državni vrh Srbije gnuša se svakog omalovažavanja simbola bilo koje države i naroda. Vjerujem da ćete razumjeti da iza ovakvih incidentnih pojava ne stoji ozbiljna politika bilo koga, a kamoli srbijanskih čelnika - navodi se u poruci koju je u Nikolićevo ime poslao njegov savjetnik Ivan Mrkić.

U pismu se napominje i da su se u Hrvatskoj događali brojni incidenti i kršenja prava, ali da ih, zbog očuvanja dobrosusjedskih odnosa, čelništvo Srbije nije stavljao i neće stavljati u "prvi plan političke pažnje"

Idi na 24sata

Komentari 310

  • hende007 03.04.2015.

    A nekad mu je šešelj bio šef, što baljezga, uvlači se u dupe jer zna da im HR treba kako bi oni ušli u EU.

  • Rollan Rollan 03.04.2015.

    Piše pismo, tinta mu se proli.......osim gnušanja, koje samo po sebi nije dovoljno, treba biti vidljiva i neka hitra akcija i reakcija. Ne treba dizati tenzije, ali svatko u svom dvorištu treba itekako napraviti reda - jer ovakve stvari - (bez obzira što će netko reči da se radi o bolesnim marginalcima), a i slične kod nas, mogu biti i neslućajne i itekako u službi nečije mraćne politike. Zato takve stvari treba riješiti odmah i po kratkom postupku. Nema zatezanja i prenemaganja....

  • ben hur panonius 03.04.2015.

    vjerujem ti kao i zimskom suncu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare