To je to što me zanima!

Nikome ne vjeruje: Lovac na blago traži tijelo Bin Ladena

Dok mnogi istraživači sanjaju kako će pronaći blago na dnu mora, lovac na blago Bill Warren odlučio je pronaći tijelo šefa Al-Qa'ide jer ne vjeruje predsjedniku Obami
Vidi originalni članak

Lovac na blago, Amerikanac Bill Warren iz Kalifornije navodno je pokrenuo potragu za tijelom Osame bin Ladena. Njegovo tijelo Amerikanci su bacili u Arapsko more s ratnog broda Carl Vinson. To je, međutim, jedino što se zna o lokaciji. Veteranski istraživač pokrenuo je istragu jer ne vjeruje kako je američki predsjednik Barack Obama dao dovoljno dokaza da je terorist mrtav. Warren je rekao kako će njegov tim koristiti nekoliko brodova i vrhunsku tehnologiju, piše Daily Mail. Koštat će na tisuće dolara.

- Radimo ovo zato što smo patrioti i vjerujemo da nam Obama nije dao dovoljno dokaza - rekao je Warren i dodao kako ne vjeruje ni vladi ni predsjedniku. Ako nađu tijelo, poslikat će ga i testirati DNA na brodu. Američki dužnosnici pustili su prošli mjesec posjetioce na ratni brod koji je postao popularan kao zadnje mjesto na kojem je bio šef Al-Qa'ide. Tijelo su stavili u vreću s utezima, izrekli nekoliko vjerskih rečenica i položili ga na ploču s koje su ga spustili u more. 

Warren je počeo roniti 1972. godine. Prva olupina koju je našao bila je engleski trgovački brod koji je potonuo kraj Santa Cruza u Kaliforniji.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • henokdot 13.06.2011.

    Haha, nisu ga pronašli živog, a sad bi ga htjeli pronaći mrtvog. Nije nikad niti postojao, kao niti Alkaida, priče za male bebe.

  • 13.06.2011.

    Sta ga trazi kad evo njega tulumari u disku atlantide.

  • lucijaluce 13.06.2011.

    Aloo ljudi?! Ako živite u HR ne znači da trebate bit toliko zatucani i glupi!! NE VJERUJ SVEMU ŠTO PIŠE I ŠTO VIDIŠ! Ko je povjerovo u smrt osame može odmah sebi grob iskopat!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare