To je to što me zanima!

Nina Kuluz: Odluka o ovrsi nad mojim sinom je nakaradna

Novi pokušaj ovrhe nad devetogodišnjim dječakom zakazan je za devet sati 7. veljače ove godine i tada će se pokušati provesti sudsku odluku prema kojoj majka Nina Kuluz mora predati dijete ocu, Talijanu
Vidi originalni članak

Nina Kuluz čijem sinu ponovno prijeti ovrha rekla je za N1 Televiziju je da je njezina najveća pogreška bila što nije tužila svog bivšeg supruga. "Odluka suda o ovrsi nad mojim sinom je nakaradna", upozorila je Kuluz i podsjetila da dijete i dalje nitko ništa ne pita.

Novi pokušaj ovrhe nad devetogodišnjim dječakom zakazan je za devet sati 7. veljače ove godine i tada će se pokušati provesti sudsku odluku prema kojoj majka Nina Kuluz mora predati dijete ocu, Talijanu Alessandru Avenatiju.

- Doznala sam za tu odluku na putu u Italiju, osjećam se očajno i jako me je strah za moje dijete - kaže Kuluz i dodaje kako od RH očekuje da zaštitit nju i sina.  

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Bogs_1 30.01.2018.

    Ova žena apsolutno manipulira polupismenim ludačama, a kako bi joj ponovno pod prozorom arleukale i ometale policiju. Njoj je primarno dano skrbništvo nad djetetom, a oduzeto tek nakon što je preko 3 države pobjegla s malim i opstruirala sve susrete s njegovim ocem. Da je država sređena, mali bi davno bio kod oca.

  • lorim1 29.01.2018.

    Meni nije jasno zbog cega se pola Splita diglo na noge sljedeci onu dronfulju Sevku da zastiti zenu koja je otela dijete u drugoj drzavi i pobjegla sa njim prwko granice. I jos uvijek je na slobodi...

  • Serge 29.01.2018.

    Dragi ljudi !! Nevezano za ovo dijete (jadno) moje iskustvo sa centrima i sudovima u Splitu je odvratno !!! Nakon tri ovrhe nad djetetom , nakon pet sudskih vještačenja , nakon pet sudskih postupaka a jedan je bio i otmica djeteta za koju me prijavio CZSS split, nkon pet godina suđenja , nakon pet godina dolazaka na procese iz Zagreba u Split, nakon pet godina maltretiranja kčerke koja je imala tada 6,5 godina sud u Solinu je donio odluku da dijete ostaje kod oca u Zagrebu !!!!! Sud u Splitu kao i centar za socijalnu skrb su katastrofa LUĐACI koji služe da raskopaju obitelji da stvore takvu mržnju, nepopravljivu a najviše trpe djeca !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare