To je to što me zanima!

"Nisam dobio ponudu koja se ne odbija i ne ucjenjuju me"

Kalmeta je rekao da je po njegovu uvjerenju Karamarko novi čovjek koji je spreman i sposoban konsolidirati i integrirati stranku. Vjeruje da će pobijediti u 1. krugu izbora
Vidi originalni članak

Božidar Kalmeta izjavio je za Dnevnik 3 HRT-a da u potpunosti podržava Tomislava Karamarka, te da HDZ na ovom Saboru mora izabrati novog čovjeka. Po njegovom uvjerenju taj novi čovjek je Karamarko jer je spreman i sposoban konsolidirati i integrirati stranku. Iako je novo lice, Karamarko se po Kalmetinom mišljenju dokazao sposobnostima i moći će vratiti stranku na put pobjede. 

Na pitanje voditelja je li dobio ponudu koju nije mogao odbiti Kalmeta je rekao da je svašta čuo o sebi, ali da su to nebuloze koje mogu ići na dušu onima koji ih govore. Na još direktnije pitanje je li ucijenjen samo je kratko odgovorio - ne. 

Objasnio je da je najavio povlačenje iz izvršne vlasti i da iza toga i dalje stoji, ali da nije najavio povlačenje iz politike pa se tako kandidirao za potpredsjednika. 

Upitan planira li političku mirovinu ako na izborima u nedjelju Karamarko izgubi, Kalmeta je rekao da je uvjeren da se to neće dogoditi, kao i da će Karamarko odnijeti nadmoćnu pobjedu već u prvom krugu izbora.  

Idi na 24sata

Komentari 19

  • brnado 16.05.2012.

    e o ovoj temi i lopovima HDZ-a može se pisat koliko oćeš ,a ćin spomenem trenutnu vlast , jugonostalgičare ,srbe i novinare licemjere ....briiiišiiiiiii admine sve .....pa ako je demokracija ,ostavite napisano ,nikoga nisan vriđa , a što vas boli istina dragi moji babićevci ja van nisan kriv ....a valjda će ovo ostat....pozdrav adminu ...

  • kizo1007 16.05.2012.

    karamarko očito nije našo konja da mu glavu stavi u krevet pa se to onda ne vodi ko ucjena

  • leonarda1234 16.05.2012.

    ma neznam čemu laže ovaj kalmeta...kad znamo da mu ja karamarko masno platio ovu glupu javnu podršku

Komentiraj...
Vidi sve komentare