To je to što me zanima!

'Nisam ja napao policajca, možda se poskliznuo i pao'

Igor Bilonjić (25), sin HDZ-ova zastupnika, tvrdi da su policajci preburno reagirali. Tvrdi da o sukobu s policijom može posvjedočiti gotovo 15 svjedoka
Vidi originalni članak

Moj brat je došao iz Okučana svojim autom, a s drugim je došao Matijas D. Brat je parkirao kod Besta, a Matijas je, dolazeći Golfom, proklizao na cesti. Kad se parkirao, iz policijskog auta je izletio policajac. Napao je Matijasa i zatražio da mu da papire, opisuje Igor Bilonjić sukob s policijom u nedjelju oko 2 sata ispred kafića Best u Novoj Gradiški. Nastavlja kako je Matijas rekao policajcu da pričeka dok ih pronađe. Iz svojeg automobila je izašao Dean Bilonjić (21), prišao policajcu i upitao ga u čemu je problem. U međuvremenu je Igor Bilonjić u kafiću čuo da mu brat ima problema s policijom. Izašao je i, kako tvrdi, vidio policajca da Deanu na čelu drži pištolj.
- Prišao sam mu i rekao: 'Halo, čovječe, što ti je? Makni taj pištolj!’. I drugi je policajac rekao kolegi da makne pištolj jer nema potrebe - kaže Igor Bilonjić. Napominje da nije napao policajca.
- Ne znam što je bilo prije nego što sam došao. Možda se okliznuo i pao, tako su mi rekli. Imam barem 15 svjedoka koji će dati izjavu da ja nisam napao policajce. Nakon što su nas priveli u policiju, tamo nismo imali nikakvih problema - zaključio je Igor Bilonjić.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • leo@ 23.05.2014.

    tog Bilonjića i njegovog brata i tatu treba ispeglati tako da im i ruke i noge popucaju i da im nikad više ne padne na pamet glumiti šerife...majmuni umišljeni....

  • plavuša13 17.02.2010.

    Ma rodila majka svoga junaka!!!!Vidi face andeoske!A da samo znate kako bajke zna pricat!

  • rt dobre nade 17.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare