To je to što me zanima!

'Nisam jedan od pobornika koji vjeruje da je Haag politika'

Prije godinu dana Ivan Čermak je, podjsetimo, oslobođen dok su generali Ante Gotovina i Mladen Markač na sudu u Haagu dobili 24 i 18 godina zatvora
Vidi originalni članak

Nisam jedan od pobornika koji vjeruje da je Haag politika, rekao je u nedjelju za Dnevnik 3 Ivan Čermak, umirovljeni hrvatski general. Prije godinu dana Čermak je, podsjetimo, oslobođen dok su generali Ante Gotovina i Mladen Markač na sudu u Haagu dobili 24 i 18 godina zatvora. Presuda Gotovini i Markaču je izazvala šok u Hrvatskoj, a žalbena rasprava u procesu protiv generala će biti 14. svibnja. 

Čermak je rekao i kako mu je velika želja da ishod za generale bude što bolji te kako želi da presuda na kraju bude oslobađajuća te da ta agonija što prije završi. Rekao je i kako vjeruje u pravdu i u to da će sudsko vijeće donijeti ispravnu presudu. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • rođo rođin1 16.04.2012.

    isti kvac nasto ovaj ili onaj prvi.koliko se ja sjećam crodux je samo promijenio ime u tifon.sjećam se da su kamioni s cisternama croduxa imali istu boju kao i dan danas tifonovi što imaju.uopće nije bitno šta je nastalo,nego kako je nastalo.po meni i mojim saznanjima dok su hrvati ginuli kako u hrvatskoj tako i u BiH baja se bogatio,a njegov ćuko(pas) jeo bečki odrezak na dan pada bijelog brda.samo što to kurve kurvinjske iz BiH nikada neće da iznesu javno koji su bili taj dan kod njega i tražili pomoć za obranu bijelog brda,nego svi na čelu s vinkom begić i ostalim sipaju paljbu po pokojnom predsjedniku TUĐMANU i njega krive za sve.

  • samoširoki 16.04.2012.

    Ko ima pare taj kupi slobodu (a krmak čermak ih ima) a ko nema 20godina zatvora.jedina 2 poštena generala su u Hagu a ovi ratni profiteri su na slobodi i još sole pamet.

  • timica2 16.04.2012.

    Ti šuti.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare