To je to što me zanima!

"Nisam ni znao za donaciju, i dalje ne podržavam nikoga..."

Taj je novac uplatio suvlasnik Željko Dilber, kao član HDZ-a i to nema veze sa mnom. Od toga se ne bi trebala raditi vijest, rekao je za RTL Ante Gotovina
Vidi originalni članak

Ante Gotovina je u razgovoru za RTL potvrdio da nije znao da je njegova tvrtka donirala 10.000 kuna za kampanju Kolinde Grabar Kitarović, HDZ-ove kandidatkinje za predsjednicu. 

- Dao sam izjavu da neću nikoga podržati i stojim iza toga. Ja se time ne bavim. Sad ste me iznenadili, ja nisam niti znao da je taj novac uplaćen na njezin račun. Ne znam je li tvrtka podržala još nekog drugog kandidata, pitat ću upravu tvrtke - rekao je Gotovina RTL-u. Brzo je provjerio i javio se opet.

- Taj je novac uplatio suvlasnik Željko Dilber, kao član HDZ-a i to nema veze sa mnom. Od toga se ne bi trebala raditi vijest - rekao je Gotovina.

Željko Dilber, suvlasnik Adriatik gradnje, potvrdio je ranije da Gotovina nije znao za donaciju. Opravdao se zdravstvenim stanjem zbog kojega nije obavijestio svog partnera i kuma o donaciji.

- Ante nije znao, možda je moja pogreška bila... - kazao je Dilber.

Idi na 24sata

Komentari 526

  • mindanao 26.12.2014.

    Uplaceno iz zajednicke firme a on nije znao.sto li hag napravi od naseg heroja.nema misljenja.nikog ne podrzava.sve mu je demokracija.cak i kada se protivnici udbokomunjara zdravi bacaju u ludnicu.cak i kada njegovom bojovniku obiju o zid pola glave...........o mjenjanju zakona i ustava zbog zasite koljaca zbog kojih je kao mladic bjezao u legiju stranaca isto nema stav.kada zatvaraju branitelje a pustaju cetnike isto nema stav......mozda mu je jedini stav ruckovi sa ostojom,minacetom.........

  • kastelanac 25.12.2014.

    Hm,general(neznan bas dali je on sasluzija cin generala)?? Taj lik izbjegava politiku i novinare iz prostog razloga sto bi se konacno sve saznalo o liku Ante Gotovina!! Neupuceni potrazite na Google, sve ima na vise jezika a najtocnije na Francuskom i NJemackom !

  • ina67 25.12.2014.

    Ne možeš biti j... i pošten

Komentiraj...
Vidi sve komentare