To je to što me zanima!

'Nisam pokajnik, vraćam se tenisu s prijateljima i teretani'

Ja nikad ne bih prihvatio da budem pokajnik, po nikakvoj cijeni jer to znači priznanje da sam kriv, rekao je za HRT Jarnjak komentirajući obustavu istrage protiv njega
Vidi originalni članak

Istragu protiv Ivana Jarnjaka Uskok je obustavio zbog nedostatka dokaza. Nakon toga odmah su krenule spekulacije kako je Jarnjak svjedok pokajnik, no on sam to je odmah demantirao. Ističe kako su istragu prekinuli jer je 'uspio uvjeriti istražna tijela da s crnim fondovima HDZ-a nema ništa'. 

- Ja nikad ne bih prihvatio da budem pokajnik, po nikakvoj cijeni jer to znači da bih priznao da sam kriv - ističe Jarnjak.

U intervjuu za HRT Jarnjak je najavio da se povlači u mirovinu. 

- Sada ću se punom snagom baviti svojim aktivnostima, a to je sport teretana i tenis sa prijateljima - kazao je HDZ-ovac. 

No on nije dobrovoljno prekinuo političku karijeru već zbog istrage nije bio na stranačkim listama za parlamentarne izbore. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • feba 09.12.2011.

    Nije on pokajnik,on je sretan čovjek jer ga HDZ ne želi.Da je ostao u stranci silom pronašla bi se koja afera i za njega.Tako HDZ čisti nepoželjne.Čudno je da svi znamo da konce u HDZ vuče Šeks ali...nitko ne čini ništa.Zbog čega je taj čovjek nedodirljiv?

  • ElionoraBelička 09.12.2011.

    ja nisam psiholog da mogu dati stručno mišljenje ali sama fizionomija govori o osobi pa to lice nema ni trunke milosti prema nikome taj nos osjeti mirislove na daleko možda je samo meni osobno antipatičan ali mislim da ne govori istinu

  • mayhem26 09.12.2011.

    Vrati se ti tenisu,ali ostani u blizini jer zvat cemo te opet samo dok SDP počisti karamarkove satelite iz USKOK-a............Nije još ništa gotovo kao da mi neznamo da je istraga protiv tebe požurena od strane HDZ-a dok su još bili na vlasti i dok još imaju utjecaja na Bajića i USKOK......Eeeeeee moj Jarnjak samo ti ostani u državi jer nismo mi još gotovi sa tobom prava istraga tek počinje nevinašce moje............

Komentiraj...
Vidi sve komentare