To je to što me zanima!

"Nisam s Trumpom razgovarao o Comeyevom otpuštanju"

Trump je u četvrtak opovrgnuo da je tražio od Comeya da prekine istragu veza Rusije i njegovog bivšeg savjetnika za nacionalnu sigurnost Michaela Flynna
Vidi originalni članak

Ruski ministra vanjskih poslova Sergej Lavrov je rekao u subotu da s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom nije razgavarao o otpuštanju direktora FBI-a Jamesa Comeya, prenosi agencija Interfax. 

"Uopće nismo dotaknuli  tu temu", prenosi Interfax izjavu ministra.

New York Times je izvijestio da je Trump rekao Lavrovu i ruskom veleposlaniku Sergeju Kisljaku na sastanku u Bijeloj kući prošlog tjedna da je Comeyevo otpuštanje predstavljalo veliko olakšanje za predsjednika suočenog s velikim pritiskom zbog ruske upletenosti u predsjedničke izbore 2016. godine.

Trump je 9. svibnja otpustio Comeya, koji je bio zadužen za tu istragu.

Trump je u četvrtak opovrgnuo da je tražio od Comeya da prekine istragu veza Rusije i njegovog bivšeg savjetnika za nacionalnu sigurnost Michaela Flynna i upozorio da je izložen lovu na vještice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hrza 21.05.2017.

    Nisam s Trumpom razgovarao časna Titova pionirska riječ.

  • ak47 21.05.2017.

    "New York Times je izvijestio da je Trump rekao Lavrovu...." - Da li je novinar New York Times-a nazočio ovome sastanku ili je opet u pitanju "NAVODNO" ili anonimni izvor???

Komentiraj...
Vidi sve komentare