To je to što me zanima!

'Nisam za zabranu pobačaja, nikome nije donijela dobro...'

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja rekla je kako je za život, ali ne i za zabranu pobačaja. Od protukandidata Josipovića tražila je da napokon ocijeni rad Vlade
Vidi originalni članak

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju je posjetila Drniš, kninsku tvornicu DIV, Kraljevski Grad, a zatim i Sinj. Uz druženje s građanima, odgovorila je na medijsko, odnosno pitanje protukandidata Ive Josipovića da izrazi svoj stav o pobačaju, navodi na svojim stranicama HDZ.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

- Ja sam za život, ali isto tako poštujem pravo na izbor. Nisam za zabranu pobačaja, zato što ona nigdje nikada i nikome nije donijela dobro. Ali sam za pozitivne mjere poput edukacije muškaraca i žena, psiholoških i ostalih savjeta koji pomažu ženi da prebrodi tu stresnu situaciju te da odluči hoće li zadržati trudnoću. Zatim, isto tako sam za to da se u potpunosti ukloni društvena stigma sa žena koje su rodile izvan braka i njihove djece te da se olakšaju posvajanja - kazala je.

Svom protukandidatu, Ivi Josipoviću poručila je sljedeće: 

- Na poziv protukandidata kažem da ću odgovoriti na svako postavljeno pitanje, ali isto tako ću njemu postaviti pitanje da napokon ocijeni rad vlade.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Idi na 24sata

Komentari 157

  • interax 15.12.2014.

    idi nazad u nato i 'brani' svijet od 'zlikovaca'

  • Dimas 15.12.2014.

    Kolinda kao da je zacopana u Josipovića, ne može složiti ni dvije rečenice bez da njega spomene. Ako ti je toliko stalo do njega, zašto onda ne spominješ činjenicu da je upravo Josipović potpisao zakon o ne-zastari političkog kriminala bez kojeg Sanader i Perković ne bi bili procesuirani. A dok j tvoj stranka upravo štitila i dala posao tom istom Perkoviću?

  • 15.12.2014.

    Meni uopće nije bitno šta će ko od njih u kampanji reć, ni šta će se o komu pisat. Ja znam kome ću dat glas i to ne ovisi o kampanji ni najmanje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare