To je to što me zanima!

'Nismo u istražnom zatvoru, to dovoljno govori o optužbama'

Činjenica da u predmetu nije određen istražni zatvor za sve suokrivljenike pa tako i za mene, a koji nisu priznali djelo, govori samo za sebe o optužbi, kaže Cetinski
Vidi originalni članak

Vinka Cetinski poslala je priopćenje medijima nakon što je zajedno sa suprugom Mirkom uhićena u utorak i puštena u srijedu nakon ispitivanja u USKOK-u.

- Sama činjenica da u uskočkom predmetu nije određen istražni zatvor za sve suokrivljenike pa tako i za mene, a koji nisu priznali kazneno djelo, govori samo za sebe o samoj optužbi. Nažalost, argumentaciju o razlozima na kojima se optužba temelji te rješenje o provođenju istrage i prijedloga za određivanje istražnog zatvora ne mogu komentirati i iznositi u javnost jer je, zbog postupka, obuhvaćena tajnosti - napisala je Vinka Cetinski.

Uskok je, podsjetimo, tražio istražni zatvor za Cetinske zbog utjecanja na svjedoke, ali sudac Duško Tišma odbio je prijedlogProtiv Cetinskih podignute su dvije optužnice zbog malverzacija sa zemljištima. Njima su navodno oštetili tvrtku Kermas za oko 150 milijuna kuna. Policija ih je u utorak posjetila zbog navodnog pokušaja porezne prijevare. 

Osumnjičeni će se u nastavku istrage braniti sa slobode, a njihove obrane već su najavile da će se žaliti na pokretanje istražnog postupka.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • tomopit 01.08.2014.

    normalno kad si sucu istrage dala 10000 e

  • francetić 01.08.2014.

    Ne kužim,zašto se ne vodi građanska parnica?Dvije godine nemaju dokaza,već sumnjaju.Osuđivanog lupeža Končara nitko ne pita otkuda toliko bogatsvo.Da li je možda povezano s Ciprom i Markom (Slobodanom)Miloševićem?Puno je tu upitnika za rasvijetliti,naravno ako se ima volje i ako to Končar nije riješio "svojim"nocem.

  • Mladen Kozic 01.08.2014.

    Čudno koji kriterij u državi Hrvatskoj u stvari od županije do županije ili od opčine do opčine Mercelica u pritvoru a Cetinskovi na slobodi za plakati

Komentiraj...
Vidi sve komentare