To je to što me zanima!

'Nismo više izdržali! Duhovi su mene i sinčića istjerali iz kuće'

U kući, koja je inače služila kao zatvor za vještice, Vanessa je živjela tri godine. Tvrdi da su ju duhovi udarali, vukli za kosu te pokušavali gurnuti ljude niz stepenice
Vidi originalni članak

Malena koliba trebala je biti dom iz snova Britanki Vanessi Mitchell (37). No nepozvani gosti doslovno su ju otjerali iz nje. Užasnuta Vanessa pobjegla je sa sinčićem iz kuće zbog, kako sama kaže, 12 duhova koji su joj zagorčavali život. Kaže kako su ju duhovi iz dana u dan udarali s leđa, vukli za kosu te pokušavali gurnuti njezine prijatelje niz stepenice. Uz sve to pomicali su predmete po kući, okretali kvake i otvarali slavine. 

Posebno ju je užasnulo kada je ugledala mušku siluetu kako stoji nad krevetićem njezina tada četveromjesečnog sina. Tada je odlučila otići.

Vanessa je u ukletoj kući, koja je nekoć davno služila kao zatvor za vještice, provela tri godine. Za kolibu je veže i kredit kojeg mora otplaćivati. Kako bi imala neke koristi od kuće Britanka ju je otvorila za posjetitelje kojima naplaćuje obilazak. 

- Ta kuća ima jednu od najnegativnijih energija koje sam ikad doživio - komentirao je za Sun kolibu staru 500 godina, stručnjak Chris Palmer.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ZoranZubak 27.05.2012.

    a zgodna je za svoje godine , , , a bilo bi ljepo pridruzit sre,,,

  • ArinaDraženović 23.05.2012.

    Financijska kriza ju je gurala a ne duhovi ali svaka čast,dobra ideja

  • 21.05.2012.

    meni je dovoljno smiješno kad vidim koliko uopće ljudi vjeruje u te gluposti...onda se ja pitam tko je dozvolio "vidovitom Milanu" da ima emisiju na tv-u?

Komentiraj...
Vidi sve komentare