To je to što me zanima!

Ludo vrijeme! Jučer u Zagrebu 23 stupnja, a sada pada snijeg

U većini zemlje je oblačno i kišno te osjetno hladnije i vjetrovito. Kako navodi Državni hidrometeorološki zavod, kiša u gorju može prijeći u susnježicu
Vidi originalni članak

U zadnjih nekoliko dana mogli smo svjedočiti iznadprosječno toplom vremenu i suhom razdoblju, no u utorak ujutro se Hrvatska probudila uz kišu, a ponegdje i snijeg. 

U većini zemlje je oblačno i kišno te osjetno hladnije i vjetrovito. Kako navodi Državni hidrometeorološki zavod, kiša u gorju može prijeći u susnježicu, a ponegdje ga može biti i u središnjim predjelima. Tako je u Zagrebu i okolici nešto poslije 8 sati ujutro počeo padati lagani snijeg. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na Jadranu su pak mogući pljuskovi s grmljavinom. Popodne će oborine prestati, a do večeri će kiša još padati u Dalmaciji. 

U unutrašnjosti će zapuhati umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu bura s olujnim udarima, a na jugu Dalmacije veći dio dana umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura od 7 do 13, u gorju mjestimice niža, a na Jadranu od 12 do 18 °C.

Sutra opet toplije i sunčano 

U srijedu nas ponovno očekuje lijepo vrijeme - sunčano, a tek popodne u unutrašnjosti malo naoblake. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, popodne jugozapadni. Na Jadranu će umjerena i jaka bura s olujnim, podno Velebita i orkanskim udarima slabjeti i popodne okrenuti na zapadnjak i jugozapadnjak, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura većinom između -3 i 2, na Jadranu od 3 do 8, a najviša dnevna od 12 do 17 °C.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Savski babinjak 14.04.2020.

    Lako za vrijeme,ono će se proljepšati već poslijepodne..Ludi ljudi će ostati.

  • SA-SU 14.04.2020.

    Kod nas na Mediteranu samo lagana kišica! 😜

  • NA ROBIJU 14.04.2020.

    NAKON USKRSA, ODMAH BOŽIĆ

Komentiraj...
Vidi sve komentare