To je to što me zanima!

Ništa od ljubavi: Šibenčanin ne želi čuti za Njemicu iz aviona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zaljubljenoj Njemici Šibenčanin je poručio da ne želi s njom kontaktirati te je rekao da bi, da je htio, kontakte izmijenio na letu za Split na kojem su se upoznali
Vidi originalni članak

Šibenčanin kojeg je Njemica tražila da joj se javi jer su "kliknuli" na letu za Split, poručio je preko prijateljice da ne želi kontaktirati s gospođom. 

Podsjetimo, ŠibenikIN je objavio kako Nijemac Benjamin H. pokušava svojoj 51-godišnjoj susjedi pomoći da pronađe muškarca s kojim se upoznala u srpnju tijekom leta CA iz Frankfurta za Split. Zamolio je da se vijest razglasi kako bi netko prepoznao o kome je riječ i spojio srodne duše. Nakon objave članka, prijatelji su Šibenčanina zasuli pozivima, ali njemu ipak nije do romantike. Preko prijateljice je poručio kako "apsolutno ne želi kontaktirati s gospođom, jer da je htio, izmijenili bi kontakte tada u avionu". Rekao je i da mu nije jasno zašto je njoj "sad palo na pamet da joj se sviđa", piše ŠibenikIN. 


Idi na 24sata

Komentari 97

  • Palamudan 21.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Freya 20.08.2014.

    .... mozda joj je zagustilo?

  • Tišina mora 20.08.2014.

    nije mu se svidjela i dobro nije to tragedija...grozno je kako ju je nekulturno odbio i to preko prijateljice umjesto da to uradi sam kako treba a ne ovak ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare