To je to što me zanima!

Nisu čistili ceste: Kutina daje otkaz gradskoj zimskoj službi

Gradonačelnik Davor Žmegač pokrenuo je postupak raskida ugovora s tvrtkom Agrograd jer su Kutinčani nezadovoljni stanjem cesta u danima snježnog kaosa
Vidi originalni članak

Nezadovoljan radom tvrtke Agrograd koja je natječajem dobila posao zimske službe, Davor Žmegač, gradonačelnik Kutine je dao nalog da se pokrene postupak raskida ugovora s tvrtkom. Građani su nezadovoljni stanjem prometnica u danima snježnog kaosa jer zbog neočišćenih cesta nisu mogli voziti do posla i domova, te im je nanesena šteta.

Tijekom otkaznog roka održavanje prometnica bit će osigurano na Zakonom propisan način, a u kutinskoj gradskoj upravi počela je izrada dokumentacije za novi natječaj koji će biti objavljen u najkraćem roku, priopćeno je iz kutinske gradske uprave.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lovackt 12.02.2012.

    ajde pogodite tko je dobio koncesiju!! CEROVEČKI naravno. mislim da će nam sada ceste biti u savršenom redu.

  • mirjana2902 07.02.2012.

    tako je!!!!!!!! za nerad se trebaju i snositi posljedice, bravo gradonačelniče, sad nek idu čistiti pred svojim kučama,očigledno je nekima bitna samo lova ovog jadnog naroda,zaboravili su to da ih ipak narod plača,još jednom pohvala,doči če netko tko če to odraditi kako treba!!!!!!!!!!!!!

  • 1skrlet 07.02.2012.

    Smuđ,Cerovečki,Crnac-Kutinski mafijaši...A Žmegač ih štiti jer je s nima u klanu,baš me zanima tko bu dobil koncesiju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare