To je to što me zanima!

Nisu htjeli Valjala: Milanović suspendirao dubrovački SDP

Nisu iznenađeni: Dubrovački SDP nije poslušao zahtjev o prihvaćanju i podupiranju samo jedne jedine kandidature, one Olega Valjala za predsjednika gradskog SDP-a
Vidi originalni članak

Na sjednici u četvrtak navečer Predsjedništvo SDP-a donijelo je odluku o suspendiranju gradskog ogranka SDP Dubrovnik.  Ovaj potez središnjice SDP-a nije iznenađenje za dubrovački SDP jer nisu poslušali zahtjev o prihvaćanju i podupiranju samo jedne jedine kandidature, one Olega Valjala za predsjednika gradskog SDP-a, piše Slobodna Dalmacija

Oleg Valjalo dubrovački je kadar SDP-a koji je s pozicije zamjenika ministra turizma kandidiran na listi SDP-a za EU parlament, gdje provodi najmanje pet dana u tjednu dok vikende provodi u Zagrebu s obitelji. No, ipak se kandidirao za predsjednika dubrovačkog SDP-a kao kandidat blizak predsjedniku stranke pa je na upit novinara kako će voditi gradski ogranak i Bruxellesa i Zagreba odgovorio da se sve može obaviti i dogovoriti telefonom. 

Čini se kako predsjednik SDP-a mora imati svoje ljude u što više lokalnih ogranaka kako bi osigurao potporu jer se u stranci javljaju sve veći otpori njegovoj politici vođenja stranke i države.

Podsjećamo, na istoj je sjednici Predsjedništva SDP-a pokrenut postupak za izbacivanje iz stranke Aleksandre Kolarić, kandidatkinje za potpredsjednicu zagrebačkog SDP-a.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • vesko88 21.09.2013.

    SDP je stranka bez mozga u glavi, jednoumlje vlada i niko ne smije misliti svojom glavom ???? O pa tu je ZOKI.

  • Živorad 21.09.2013.

    Sva sreća da smo u EU i sad pod monitoringom jer inače bi Milanović uveo diktaturu, hapsio, kažnjavao. Strašno kakvog premijera imamo.

  • zahira45 21.09.2013.

    Tata je lupio šakom o stol ! Pravi vožd, nema što!

Komentiraj...
Vidi sve komentare