To je to što me zanima!

Nisu javili mami: Dječak (14) nevin dva dana bio u zatvoru!

Dječak je samo gledao prosvjede u Radićevoj ulici. Policija ga je ugledala na snimci i privela. Sudac ga je poslao da provede cijeli vikend u Remetincu
Vidi originalni članak

Odjednom je krenuo stampedo i osjetio sam udarac u glavu. Krvave ruke i lice. Bio sam u šoku - rekao nam dječak M. A. (14) u čijoj se blizini našla gospođa, koja je vidjevši njegovu razbijenu glavu sjela s njim na taksi i odvela ga u Traumatološku bolnicu.

- Došao sam na Trg slušati koncert Thomsona. Bila je subota, 26. veljače. Kad sam vidio da se rulja skupila u Radićevoj ulici, odlučio sam iz čiste znatiželje otići tamo, priča nam učenik osmog razreda u Zagrebu. Uletio je na antivladin prosvjed. Nakon što je došlo do sukoba između stajao je i gledao.

- Zaradio sam pet šavova - pokazuje nam čelo. Tri dana nakon prosvjeda došla je policija s pozivom da sljedeći dan dječak dođe na razgovor u Prvu policijsku postaju. Na policijskoj snimci prepoznao se i potvrdio da je bio tamo, ali da nije radio nered. Pustili su ga.

- U petak je opet završio na policiji gdje su ga uhitili. Tamo je proveo cijeli dan i istu večer su ga odveli u Remetinec. U subotu je bio na saslušavanju na Županijskom sudu gdje mu je sudac odredio 48-satno zadržavanje jer ga ne mogu ispitati dok traje vikend. Bila sam u van sebe. Pogotovo što meni nitko nije javio da će mi dijete cijeli vikend provesti u zatvoru - još uvijek u šoku nam priča mama.

Ističe kako je uvijek bio dobar, pristojan i da sa njim nikad nije imala nikakve probleme. Kažu da je cijeli vikend spavao u zatvorskoj ćeliji sa maloljetnikom optuženim za ubojstvo. U ponedjeljak su ga pustili. Policija jučer nije imala komentara

Idi na 24sata

Komentari 57

  • user_60928 10.03.2011.

    Mala kazna za nekoga koji voli slusat Thomsona!

  • samosvoja 10.03.2011.

    jeste li svi sigurni da je malac tam bio slučajno? kaj da se ispostavi da je klinac već radio nerede na utakmicama i da je više oko škole nego u njoj? samo velim, ako! naravno ako je mali tamo stvarno naišao slučajno i jbg, dječja znatiželja i pras, u remetinec,.... ali..... jel možete reći da su svi klinci koje znate od 10 g. pa na dalje svi nevinašca? kad ih lupi pubertet i hormoni neznaju sami razmišljati o svojim djelima i posljedicama.

  • happy little boozer cener 10.03.2011.

    delirium tremens

Komentiraj...
Vidi sve komentare