To je to što me zanima!

Nisu joj produljili ugovor: Pave Župan i službeno su smijenili

Pave Župan Rusković nisu produljili ugovor nakon što je kritizirala mlade turiste iz Australije. Više nije voditeljica Destinacijskog menadžmenta grada Dubrovnika
Vidi originalni članak

Na sjednici vijeća Turističke zajednice Grada Dubrovnika prihvaćen je prijedlog predsjednika vijeća i dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića da se ne produlji ugovor voditeljici destinacijskog menadžmenta Grada Dubrovnika Pavi Župan Rusković piše HRT

Pave Župan Rusković nije produljen ugovor nakon što je, podsjetimo, kritizirala mlade turiste iz Australije i Novog Zelanda. Rekla je sljedeće:

- Ovo ljeto imali smo porast posjeta mladih iz Australije i Novog Zelanda i nismo se baš oduševili. Mislim da je bilo bolje da nisu ni došli. Pokušali smo utjecati na organizatore putovanja iz tih odredišta, da nešto poduzmu, jer ćemo inače morati pronaći način da im ne dozvolimo ući u Grad, jer su već kad dođu u Grad pijani i ludi, što je apsolutno neprimjereno za svaki grad, a posebno za Dubrovnik. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gantice3 13.01.2012.

    Najbolje bi bilo da nam se svatko tko lijeti svrati na Jadran pos..e na glavu a mi da šutimo i još mu platimo.Pave svaka čast rekla si istinu,ali koliko vidim ni u demokraciji istinu nije za govorit.

  • x_x_x 13.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • grgurna 13.01.2012.

    Bravo Pave aii nažalost tko nije čuo i vidio ponašanje te rulje koja ometa 99% normalnih turista bolje da ne komentira. Čestitke na hrabrosti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare