To je to što me zanima!

'Nisu me uhvatili u vožnji, kako me i mogu uhvatiti?'

Na autocesti A1 policijski presretač zaustavio je Antonija L. (34) jer je uz dozvoljeno odstupanje od 10 posto vozio 134 km/h više od dopuštenog
Vidi originalni članak

Policijski presretači uhvatili su prošli četvrtak na autocesti A1 Zagreb - Split Antonija L. (34) kako juri 277 km/h. Vozio je Mercedes AMG 6.3, a kamere su ga snimile pokraj Vučevice. Brzina je ograničena na 130 km/h. Dopušteno prekoračenje brzine je deset posto, pa ispada da je Antonio vozio 134 km/h više od dopuštenog. Presretači su ga zaustavili na obližnjem odmorištu Kozjak.
- Nisu me uhvatili u vožnji, a i kako će me uhvatiti? Brza je vožnja standard. I sad vozim velikom brzinom - hvalio se najprije Antonio, očito nesvjestan da je potencijalni ubojica na cesti. Bio je ponosan na sebe.
- Snimili smo ga uređajem za brzinu. Imamo dokaz da je vozio 277 km/h - kažu u policiji.  Antoniju je ovo treći put u posljednje tri godine da ga policija zaustavlja zbog prekoračenja brzine. Kaže da ga kazne uopće ne brinu. Splitska je policija u optužnom prijedlogu Prekršajnom sudu predložila maksimalnu novčanu kaznu od 7000 kuna, tri kaznena boda i zabranu vožnje 12 mjeseci.
- Ne priznajem da sam vozio toliko, imam odvjetnika - promijenio je nakon nekoliko sati Antonio hvalisanje novinarima. Nimalo nije pokazivao da je svjestan koliko je opasan na cesti. Pohvalio nam se i da je Mercedes koji je vozio najnoviji model njemačkog proizvođača te je jedini takav automobil u Hrvatskoj. Ima 460 konjskih snaga, a stoji oko 1,100.000 kuna. Da je Antonio morao kočiti, trag kočenja bio bi dug.
- U idealnim uvjetima zaustavio bi se nakon 300 metara od trenutka kočenja. Ako je sklisko, zaustavni put bio bi i duži - upozorio je prometni stručnjak dr. Željko Marušić.



ŽURIO DIJELITI DAROVE DJECI
Niku Pulića zaustavili su pokraj tunela Sv. Rok. Vozio je 219 km/h. Priznao je da to nije u redu, ali se pravdao kako je žurio djeci dijeliti darove.

ČESTO ČINI PREKRŠAJE
Kobre su Antu Gotovca zaustavile zbog 230 km/h. U automobilu su mu pronašli pištolj i normabele, a vozio je dijete. Često čini prekršaje.

VOZI BRZO I NE MISLI USPORITI
Željko Kerum bio je bahat prema policajcima. Vozio je 233 km/h. U javnosti je govorio kako vozi brzo i kako mu ne pada na um usporiti.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Ivan_Cro 17.12.2011.

    ma samo neka on vozi 270 kmh, ja jos nisam vidio da je sudar izazvao netko tko je vozio više od 240 kmh

  • tanjazd 13.11.2009.

    i jos, ja vozim punta jer mi je super po gradu, al kad vozimo kuci idemo sa drugim autom i moram reci da nije lako vozit 320 ps i vozit se 100 120, al jos nesto njemacka i austrija ogranicenje strogo, sloveniju mrzim pa tamo sve i svasta al kod nas od zg do zd raspalim sve konje i cilindre, jer nasa policija je goli k... das 50 eura i sritan put,,,

  • tanjazd 13.11.2009.

    tako mlad i takav auto, vau, il bogati tata il diler, a sto je najgore takav idiot ubije jednu mladu obitelj koja se vozi u pasatu koji ne flizzeni ko jedan amg...

Komentiraj...
Vidi sve komentare