To je to što me zanima!

Nisu se razumjeli? Umjesto tri, zubar mu je izvadio sve zube

SAD: Mladića koji ima autizam majka je kod zubara poslala uz stroge upute da izvadi samo tri zuba. Međutim, zubar nije stao na tome nego mu ih je izvadio sve
Vidi originalni članak

Christopher Crist (21) iz Indiane u stomatološku ordinaciju uputio se kako bi mu izvadili tri pokvarena zuba, a kada je izašao iz ordinacije nije imao više nijedan. 

Mladića koji ima autizam majka je kod zubara poslala uz stroge upute da izvadi samo tri zuba. Međutim, zubar nije stao na tome nego je zube vadio dok Crist nije ostao bez svih. 

'Sad izgledam kao nakaza'

Jeziva operacija počela je nakon što su mu u ordinaciji dali tablete za ublažavanje bolova, a nitko ne zna kako je došlo do nesporazuma zbog koje Crist tvrdi da sada izgleda kao nakaza.

Majka i on sada planiraju tužiti ordinaciju koja je, čini se poznata po ovakvim slučajevima. 

Nije jedini takav slučaj?

Novinari Fox Newsa došli su do još nekoliko ljudi koji su prošli istu situaciju. 

Rose Hill rekla im je da je došla zbog jednog pokvarenog zuba, a iz ordinacije je izašla bez cijelog donjeg zubala. Novinari su informacije pokušali provjeriti i u ordinaciji, ali nisu uspjeli jer su radnici pozvali policiju. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Aydemi Popushi 19.04.2013.

    Ne kužite vi -to je Amerika, nema tamo ništa nego zakon tržišta -ako hoće povadit će mu sve zube, ako hoće -izvadit će mu slijepo crijevo, a da za to nema nikakvih indikacija. Plati i nosi. A mamica je kriva jer nije lijeno dupe odvukla sa svojim sinčićem, pa sad mali ima predivan osmjeh.

  • marijaterezija2 15.04.2013.

    Iako je majka možda htjela da djete bude što samostalnije mogla je nazvati zubara i dati upute, Ameri su stvarno čudni

  • spirit lamp 13.04.2013.

    cim je Fox News objavio, onda je sve jasno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare