To je to što me zanima!

"Niti ima reda, niti rade, a ne znam ni o kojem rastu pričaju"

Kad gospođa Pusić kaže da je ovo najbolja Vlada svi mi koji smo zabrinuti za Hrvatsku ostajemo bez teksta, rekao je Karamarko na stranačkom skupu u Trogiru
Vidi originalni članak

Na stranačkom okupljanju u Trogiru predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko osvrnuo se na današnju konvenciju SDP-a kojoj je moto bio je 'Red, rad i rast'.

- Vladajući su očito odlučili zabavljati narod. To je obična floskula. Niti ima reda, niti rade, a ne znam ni o kojem rastu pričaju. Pa BDP im pada, o čemu onda pričaju, možda o centimetrima? Ta njihova prepotencija i gubitak dodira sa stvarnošću je porasla. Kad gospođa Pusić kaže da je ovo najbolja Vlada svi mi koji smo zabrinuti za Hrvatsku ostajemo bez teksta  - rekao je Karamarko. 

Na upit novinara kane li podržati Mladena Bajića u još jednom mandatu za državnog odvjetnika, rekao je kako imaju još dva mjeseca da o tome donesu odluku.

- Na površinu izbijaju neke afere u kojima su akteri članovi SDP-a i Kukuriku koalicije. Vidjet ćemo kako će se Bajić odnositi prema tim slučajevima i hoće li ih procesuirati. Za sada  se najviše udaralo po HDZ-u iako je bilo i drugih slučajeva - zaključio je Karamarko. 


Idi na 24sata

Komentari 244

  • neno1309 24.02.2014.

    loša vam je politika pljuvanja po drugima,a konkretno nemate pojma kako izvući državu iz krize i nezaposlenosti,takvim ponašanjem samo če vam rejting pasti,promjeni ponašanje pod hitno jer se na idućim izborima nečete ni čuti.....lako je pljuvati po drugima a neimati neke konkretne poteze....do sada još ništa niste ponudili,i narod je izrevoltiran sa vama..

  • leo@ 24.02.2014.

    već mi je omalo dosadno gledati koliko se ovaj Karamarko očajnički bori za vlast....Najžalosnije je to što je Hrvatska oaza lakovjernih i tupavih koji će opet dati svoj glas na slijedećim izborima HDZ-u i time Karamarku omogućiti njegove težnje...i opet ćemo svi skupa kukati kao iz vražijeg kotla jer smo to i znamo....

  • dahhmal 24.02.2014.

    Ma svi vi pušete u isti rog fol si protiv njih ali ih ne diraš neka oni odrade svojih ćetiri godine pa ćete vi doći na red i tako nastaviti zajebavati Hrvate

Komentiraj...
Vidi sve komentare