To je to što me zanima!

'Nitko me neće uplašiti, ni impresionirati napadima'

Premijerka je najavila i reviziju sustava korištenja plavog dizela koji će, kako je kazala, od 1. srpnja biti moguće koristi samo kroz tzv. kartični sustav
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor posjetila je u subotu Vukovar gdje obilježavaju 20. obljetnice osnutka vukovarskog HDZ-a. Na svečanoj sjednici je poručila kako je sada, nakon što je predstavila gospodarske mjere za izlazak iz krize, na redu veliko pospremanje.
- Nitko me neće uplašiti, niti će me itko impresionirati napadima - rekla je premijerka. Najavila je i reviziju sustava korištenja plavog dizela koji će, kako je kazala, od 1. srpnja biti moguće koristi samo kroz tzv. kartični sustav. Tim sustavom onemogućit će se zlouporaba korištenja plavog dizela.
- Registriranih korisnika je oko 90 tisuća, dok prema procjenama plavi dizel u stvarnosti koristi čak 200 tisuća korisnika - objasnila je Jadranka Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Florida 24.04.2010.

    a znamo i mi da vi imate place od minimalno 20ak tisuca kuna pa nas uvik kradete i nikad vam dosta pa sta se onda bunis?!!!!!

  • superpolicajac 24.04.2010.

    hahahahhahahaha svaka časti izbrisani potpuno se slažem sa tobom.

  • crnabitanga 24.04.2010.

    Trebalo joj je sedam godina da shvati kako se na plavi dizel vozi i kurta i murta... Bravo Jaco, fakat si promućurna! I ti si prolazila s 5.0 sve gimnazijske godine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare