To je to što me zanima!

Nitko ne želi pepeo monstruma koji je u Srbiji pobio 13 ljudi

Urnu s ostacima Ljubiše Bogdanovića (60) s beogradskog groblja Lešće, gdje je 16. travnja u tajnosti kremiran, nitko nije preuzeo. U krvavom pohodu ubio je 13 ljudi
Vidi originalni članak

Nitko ne želi urnu Ljubiše Bogdanovića (60) koji je u selu Velika Ivanča u Srbiji u krvavom pohodu ubio 13 ljudi. S beogradskog groblja Lešće, gdje je 16. travnja  u tajnosti kremiran, nitko ju nije preuzeo. Zahtjev za kremaciju potpisao je netko od članova njegove obitelji, a ako u idućih šest mjeseci pepeo nitko ne preuzme prosut će ga u Vrtu sjećanja na beogradskom Novom groblju, piše Alo!.

U tom slučaju na tom mjestu će stajati njegovo ime i prezime, a obitelj urnu može sahraniti i na nekom drugom groblju bez imena, samo s brojem ili oznakom. 

Obitelj je odluku o kremaciji donijela jer nikako nisu željeli da Bogdanović bude pokopan na mjesnom groblju u Velikoj Ivanči.

Podsjetimo, Bogdanović je 9. travnja ubio šest muškarca i šest žena, te dvogodišnjeg dječaka. Sina, majku i susjede s kojima je bio u rodbinskoj vezi ubio je na spavanju hicem u glavu, a nakon toga je pucao u suprugu i sebe. Ona je preživjela napad.


Idi na 24sata

Komentari 29

  • dipsy2010 03.05.2013.

    Prosuti će mu pepeo u Vrtu sjećanja...... da se svi sjete kakav je monstrum bio.To mi nema logike. Ma neka ga zakopaju daleko od svih, sa oznakom NN.........ili pepeo prospu u kanalizaciju......

  • Glas razuma 62 03.05.2013.

    Sramota za njegovu obitelj koja ga je odbacila kao da je bio ljudski šljam. Trebali su ga sahraniti kako dolikuje čovjeku vjerniku, a ne ga spaljivati kao vješticu i pritom se odreći njegovih posmrtnih ostataka.

  • bajica-mali 03.05.2013.

    i...

Komentiraj...
Vidi sve komentare