To je to što me zanima!

'Nitko nikada nije rekao da će se rasprodati strateške tvrtke'

Nitko nikada nije rekao da će se rasprodati strateški važne tvrtke ili privatizirati poduzeća od strateškog značaja. Nikada nije bilo riječi o privatizaciji strateških resursa, priopćili su iz Vlade
Vidi originalni članak

Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) zatražio je analizu poslovanja društava u većinskom vlasništvu države i društava od posebnog državnog interesa, koja će biti temelj za izradu strategije odnosa prema tim društvima, a ne njihovu procjenu, kako su o tome netočno izvijestili neki mediji, priopćeno je u subotu iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

Cilj analize je saznati u kakvom su stanju ta društva i po potrebi korigirati njihovu kategorizaciju. 

"Dakle, nitko nikada nije rekao da će se rasprodati strateški važne tvrtke ili privatizirati poduzeća od strateškog značaja. Jednako tako, nikada nije bilo riječi o privatizaciji strateških resursa poput šuma i voda, a sve ostalo je konstrukcija i neistina. Sve odluke, nakon što se provede analiza i rasprava, na prijedlog Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za upravljanje strateškim trgovačkim društvima donosit će Vlada RH", stoji u priopćenju iz Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • plavi cvijet 24.04.2016.

    Svatko zna prodavati. Da li uopće postoji netko tko ne zna bilo što prodati?

  • Babuka 24.04.2016.

    gdje su oni sljepci sa komentarima,da je ovo najbolji premjer kojeg je hrvatska imala,jadan je onaj tko ocekuje nesto od ovog Kanađanina i treba vas derat( beeeeeeee ).Stvar je u tome sto jos uvjek pojedini vjeruju u njega i da ce napraviti nesto bolje i zato je to problem u Hrvatskoj, kojeg se nikada necemo rijesiti!???

  • PATRICIA 24.04.2016.

    Nesto vam bas i ne vjerujem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare