To je to što me zanima!

Nizozemski princ možda se nikada neće probuditi iz kome

Princ ima teško oštećenje mozga i malo je vjerojatno da će doći k svijesti, smatraju liječnici. Prošli tjedan ga je zatrpala lavina ispod koje je ostao ležati 15 minuta
Vidi originalni članak

Nizozemski princ Johan Friso (43), koji je prošlog tjedna stradao na skijanju u Austriji, možda se nikad neće probuditi iz kome, smatraju liječnici koji se brinu o njegovu stanju, prenio je BBC.

Sin kraljice Beatrix ozlijeđen je u austrijskom skijalištu u blizini Lecha kada ga je zatrpala lavina ispod koje je ostao ležati 15 minuta prije negoli su mu u pomoć priskočili spasioci. Iako je odmah prevezen u bolnicu u Innsbrucku, princ nije došao svijesti te se špekulira da su šanse za poboljšanje zdravstvenog stanja sve manje.

Liječničkom timu trebalo je čak 50 minuta da oživi princa te mu stabilizira stanje. Naknadno je ustanovljeno da mu je u nesreći teško ozlijeđen mozak.

– Ne možemo procijeniti hoće li princ ikada doći k svijesti. Ako se to dogodi, čeka ga višemjesečna neurološka rehabilitacija – objasnio je ozbiljnost situacije liječnik Wolfgang Koller.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • MLADEN_5 25.02.2012.

    a gdje su bili tjelohranitelji?

  • RobertKinčeš 25.02.2012.

    ma probudit će se.

  • Veli Joze 24.02.2012.

    a ljepo stoji tabla o zabrani skijanja zbog lavina, zabranjeno voce je i princevima slatko !

Komentiraj...
Vidi sve komentare