To je to što me zanima!

Njegovi konji šokirali Hrvatsku, a sada mu se zapalila radionica

ZAGORJE: Na stolarskoj radionici Josipa Tuđe sinoć oko 22.30 sati izbio je požar. O bivšem televizijskom voditelju prethodnih se dana pisalo zbog slika izgladnjelih konja
Vidi originalni članak

Sinoć oko 22.30 sati izbio je požar na stolarskoj radionici, odnosno tvornici namještaja 'Moj Oreh usluge' u Ptičekovoj ulici u Oroslavju u vlasništvu Josipa Tuđe.

Kako je za Zagorje International rekao zapovjednik Zagorske javne vatrogasne postrojbe Dražen Sinković, požar im je dojavljen u 22.32 sata i na intervenciju su odmah stigli Zagorska javna vatrogasna postrojba iz Zaboka i DVD Oroslavje s dva navalna vatrogasna vozila i 20-ak vatrogasaca, no vatra je uništila gotovo cijeli objekt.

Požar je ugašen oko 0.30 sati, a organizirano je cjelonoćno dežurstvo.

Nasreću, ozlijeđenih osoba nije bilo. U tijeku je očevid, nakon čega će se znati i uzroci požara.

Prethodnih dana pisalo se o zanemarivanju i izgladnjivanju konja istoga vlasnika u 'Štalici' na hipodromu u Mokricama pokraj Oroslavja, čije su slike dospjele u javnost. Josip Tuđa kazao je tom prilikom kako je konje uslikao njegov radnik te da su konji zapravo otrovani. 

Veterinar Mladen Jemeršić iz Zlatar Bistrice izjavio je da konji kod njega na pregledu nisu bili zadnjih godinu dana. Kako neslužbeno doznajemo, veterinarska inspekcija iz Donje Stubice preuzela je taj slučaj.

Na Jabuci TV Tuđa je vodio emisiju ‘Groznica subotnje večeri’. Državi osobno duguje više od 3,5 milijuna kuna poreznog duga, a njegova tvrtka Oreh u stečaju više od 635.000 kuna. Zbog izgladnjivanja konja prijeti mu šest mjeseci zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Hecata 15.05.2017.

    Takav nečovjek bi trebao dugo dugo provesti negdje gdje bi ga izgladnjivali. Sirote životinje da tako završe, prestrašno. A o dugu da i ne govorimo, nekog država gladi mazi i pazi , dok drugi koji nema veze i vezice za sitnu lovu koju duguje za režije ispašta

  • Cipelcug 04.04.2017.

    Kako je to moguće da u Koprivnici prodaju stan za 1.400,00 kn duga od pričuve, a ovaj lik duguje milione i još se paradno naslikava na televiziji. Što radi porezna uprava? Svima pa i nepismenima je jasno da je lakše namiriti manji iznos duga i zašto se kao u cilu zaštite domaće proizvodnje dozvoljava gomilanje duga i isplata dividendi itd,

  • poučak 04.04.2017.

    Josip se pokušavao baviti nećim što je njemu mentalno i stručno nedostižno, jako poznato i rasprostranjeno u RH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare