To je to što me zanima!

Nakon ulaska u EU Njemačka ipak neće tražiti monitoring?

Svatko tko Hrvatskoj želi dobro mora imati i interesa da se i nakon ulaska Hrvatske u EU dogovore kontrolni mehanizmi, rekao je predsjednik Odbora za EU pitanja
Vidi originalni članak

Predsjednik Odbora za europska pitanja u Bundestagu, Gunther Krichbaum u razgovoru za list Neue Presse rekao je kako će Njemačka zatražiti uvođenje postpristupnog monitoringa za Hrvatsku. 

- Polazim od toga da će sa 99,5-postotnom sigurnošću ratifikacija biti uspješno završena. Ali svatko onaj tko Hrvatskoj želi dobro mora imati i interesa u tome da se i nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju dogovore kontrolni mehanizmi, najvjerojatnije u polugodišnjem ciklusu - kazao je Krichbaum. 

Dodao je kako Hrvatska još ima problema u pravosuđu i borbi protiv korupcije te se zbog toga trezveno mora zaključiti da će 28. članici trebati pomoć nakon ulaska u EU. 

"Ne postoji šansa da se to ostvari"

Izjavu Gunthera Krichbauma da će Njemačka zatražiti uvođenje postpristupnog monitoringa za Hrvatsku komentirala je Doris Pack, zastupnica CDU-a u Europskom parlamentu. Ona je za Jutarnji list rekla kako je to  samo jedna “bivša privatna ideja” te je dodala da ne postoji šansa da se ona ostvari.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • sestro 16.03.2013.

    ali će tražiti udbaše koji su ubijali hrvatsku emigraciju a dana obnašaju visoke pozicije u hr--

  • chill27 16.03.2013.

    takvo sta svabe nisu nikad rekle o nama oni nas zapravo i cjene kao njihove radnike zadnjih 50 godina radimo kod njih da nekazem da smo u ratu bili zajedno s njima rame uz rame hehe

  • Crna_1 16.03.2013.

    Sad primjetih kako Angelica liepo gleda Iveka :)))))) = love is in the air. XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare