To je to što me zanima!

Njemačka: Nestalog Mirka (10) traže helikopteri i psi

Mirko Schlitter je nestao u petak navečer. Toga dana s prijateljem je na biciklu otišao na školsko igralište udaljeno 4 kilometra od njegove kuće
Vidi originalni članak

Gotovo 300 njemačkih policajaca od subote traga za Mirkom Schlitterom (10). Prošlog vikenda tražili su ga od jutra do mraka i pretražili veliki dio Grefratha. Teren gdje su zadnji put vidjeli Mirka pregledavaju helikopterima, a u pronalaženju tragova pomažu im i psi. Mirko je nestao u petak navečer. S prijateljem je na biciklu otišao na školsko igralište udaljeno četiri kilometra od kuće. Predvečer je otpratio prijatelja doma. Tada ga je nazvala majka i rekla mu da dođe kući jer je počeo padati mrak. Majci je rekao kako istog trenutka kreće kući, no doma nije došao. Policija je pronašla bicikl na putu kojim inače prolazi uz rijeku Niers. Dvojica mještana policiji su rekla kako su na istom mjestu gdje je nađen bicikl vidjeli tamni kombi, koji je tamo bio parkiran duže vrijeme, piše Bild. Shrvanim roditeljima policija je osigurala psihološku pomoć. Istražitelji će nastaviti tražiti Mirka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šicika 06.09.2010.

    Majka sam,i znam da su ovakvi događaji najveći strahovi svakog roditelja,stoga se nadam da će pronaći ovog dječaka,živog i zdravog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare