To je to što me zanima!

Njemačka: Svećeniku sude za čak sto i jedan zločin

Svih 36 optužbi za koje će odgovarati svećenik (39) iz Freiburga povezane su s ljubavnom vezom koju je održavao s jednom ženom od 2003. god.
Vidi originalni članak

Svih 36 optužbi za koje će odgovarati jedan svećenik (39) iz njemačkog Freiburga povezane su s ljubavnom vezom koju je održavao s jednom ženom od 2003. godine. Zbog ljubavne je afere optuženi svećenik ucjenjivao, varao, bio nasilan i tukao. Sudi mu se i zbog toga što je dvaput lagao kako bi dobio dvije pozajmice od nadbiskupije Freiburg koje iznose 120.000 eura. Svećenik je iznudio i 9000 eura te pronevjerio dva dara vrjednija od 4 tisuće eura. Njemačke vlasti terete ga sveukupno za 101 zločin. Do 17. listopada predviđeno je nekoliko saslušanja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • svi_smo_doma 30.09.2008.

    Kakav je to svećenik? To je strašno u što se crkva pretvara; te svećenici pedofili, te preljubnici, pa sad već i ucjenjivači! Možda bi Vatikan trebao razmisliti o preispitivanju svojih doktrina i naučavanja. Očito da zlo ne dolazi samo izvana, već i iznutra, iz njihovih vlastitih redova! U što će vjerovati normalan čovjek kad se božji poslanici srozavaju.

  • saloma 30.09.2008.

    svaki komentar je suvišan

Komentiraj...
Vidi sve komentare