To je to što me zanima!

Njemački Bild: Dvije hrvatske plaže su najljepše na svijetu

Njemački je list izabrao 40 najljepših plaža na svijetu od Sylta do Novog Zelanda. Među njima su i plaža Lubenice na otoku Cresu kao i plaže na otoku Braču...
Vidi originalni članak

Njemački Bild je izabrao 40 najljepših plaža svijeta od njemačkog otoka Sylt do Novog Zelanda. Među njima su i dvije hrvatske plaže. Na 15. mjestu je naime plaža Lubenice na otoku Cresu. Bild navodi kako je za turiste osobito privlačno čisto i tirkizno more. Odmah iza Lubenica na 16. mjestu je plaža na otoku Braču koju njemačke novine uspoređuju s Karibima. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • liliana 12.07.2011.

    A slike katasrofa,pa gdje se uopće vidi ljepota tih plaža.Inače naš marketing je užasan,na internetu ne dobiješ dojam ljepote našeg mora.Pa tko to slika?

  • cuba 29.03.2011.

    @kontesa nera, slažem se u potpunosti da je usluga u bolu gora od katastroflane - restorani i sl., sve je dosta skupo, ali zato sam to otpisala i uživam u ljepotama prirode, miru, tišini, svježem zraku, kristalnom moru, klopu spremamo sami i kupujemo samo u konzumu gdje su cijene puno niže od onih na njihovoj tržnici i ja sam zadovoljna :)

  • kontesa nera_1 29.03.2011.

    na Bolu dobro debelo platis ako zelis uzivati na toj plazi,a da ne govorim koliko kosta jelo i namirnice.Na Bolu si jebeni turist a usluga nije nikakva,svaka cast Hrvatskoj ali Bol nikad vise,Ove godine veselimo se Rapcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare