To je to što me zanima!

Njemački maturanti zarazili se u autobusu na putu do Hrvatske

Zaraženi maturanti nalaze se kod kuće u Bavarskoj gdje borave u izolaciji, a trenutno se pokušava utvrditi kontakt zaraženih maturanata. Svi zaraženi imaju blage simptome
Vidi originalni članak

Njemački maturanti iz bavarskog okruga Bad Tölz-Wolfratshausen krenuli su autobusom na putovanje u Hrvatsku pri čemu se njih 25 zarazilo koronom.

Dvoje ih se zarazilo prilikom privatnih druženja, a nakon toga su otišli na putovanje u Hrvatsku u dva autobusa zajedno s ostalim maturantima iz njihove škole, piše Süddeutsche Zeitung.

U Hrvatskoj su otišli na testiranje i pokazalo se da su pozitivni, a dodatnim PCR testiranjima potvrđena je zaraza pa su morali prekinuti putovanje.

PUTOVALI U ŠPANJOLSKU U Sloveniji zbog maturalaca zaražena 144 srednjoškolca

Zaraženi maturanti nalaze se kod kuće u Bavarskoj gdje borave u izolaciji, a trenutno se pokušava utvrditi kontakt zaraženih maturanata. Svi zaraženi imaju blage simptome.

Incidencija u okrugu Bad Tölz-Wolfratshausen porasla je s 11,7 na 17,2 u roku od jednog dana zbog zaraze ovih 25 mladih, rekla je glasnogovornica okružnog ureda.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • skija 14.07.2021.

    Blage simptome,meni se čini da vi imate simptome mentalnog poremećaja💨

  • Popy_1 13.07.2021.

    Sta kaze baba?

  • Jebandžija_isti 13.07.2021.

    "Svi zaraženi imaju blage simptome" najbitnija rečenica u tekstu. druga najbitnija je ona da su zbog toga u prisilnoj izolaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare