To je to što me zanima!

Njemici izmjerili čak 6,12 promila alkohola u krvi

U njemačkom gradu Leeru policija je na ulici našla onesvještenu ženu (35) kojoj su izmjerili čak 6,12 promila alkohola u krvi, što je do sad rekord
Vidi originalni članak

U njemačkom gradu Leeru policija je na ulici našla onesvještenu ženu (35) kojoj su izmjerili čak 6,12 promila alkohola u krvi. Žena su prevezli u bolnicu gdje je zbrinuta, a stručnjaci smatraju da je morala popiti barem nekoliko boca žestokih alkoholnih pića. Budući da je nije bila pri svijesti policija još nije uspjela utvrditi njezin identitet ni koliko je točno popila. Pravo je čudo da je Njemica preživjela jer se već 4,0 promila u krvi smatra smrtonosnosm dozom. Njemački mediji pišu kako je ovo do sad apsolutni rekord.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DaNiel 25.09.2007.

    Naši saborski tovari ne primijete da su u sukobu interesa kada raspravljaju o Zakonu o pravima saborskih zastupnika! Zabranilo puku piti i upravljati autom, a oni piju i upravljaju državom - neka to uđe u Ginisovu knjigu rekorda, možda pobijedimo spomenutu Njemicu. Referendumsko pitanje: DA ili NE za alko-test prije glasovanja u Hrvatskom saboru?

  • Cezar 24.09.2007.

    nije joj uspio pokušaj trovanja alkoholom - spasili je!

  • NewYork 24.09.2007.

    U Saboru su ovo ranojutarnji promili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare