To je to što me zanima!

Nobilo: Sada se razotkrio način odlučivanja u HDZ-u

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odvjetnik Damira Polančeca kaže da su Vlada i HDZ odlučivali o svim bitnim pitanjima. Najavio je da će tražiti zapisnike sa sjednica Predsjedništva
Vidi originalni članak

Oporba i SDP bili su zadovoljni jer je Polančec razotkrio način odlučivanja u vrhu HDZ-a i Vlade. Pokazalo se točnim ono što su svi slutili, a sada nam je jedan insajder i priznao, da je o svim bitnim pitanjima, a tako i o prodaji Ine, odlučivao vrh HDZ-a, rekao je odvjetnik Anto Nobilo u intervjuu za Jutarnji list. Dodao je kako nije bilo govora da je njegov klijent Damir Polančec prodao Inu, a da nitko u državi nije znao ništa. Nobilo je potvrdio da je Polančec prenosio Predsjedništvu HDZ-a sve što je dogovarao s MOL-om i da su te prezentacije bile iscrpne. Tvrdi da je Polančec dva puta sve iznosio pred Predsjedništvom, a nakon što su pregovori došli u završnu fazu, Sanader je zatražio da se sva dokumentacija dostavi Ivanu Šukeru i Marini Matulović-Dropulić.
- Tek kad bi njih dvoje dali definitivnu suglasnost, išlo se prema Vladi i realizaciji projekta - izjavio je Nobilo. Na pitanje hoće li od suda zatražiti da pribavi zapisnike, Nobilo je odgovorio - svakako!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sacko 16.09.2010.

    He he...sijeda kvokoš će se vaditi na neuračunljivost. Čim se krug zavrti oko nje dobit će nervni slom i naravno,dakako, sveudilj, glede i unatoč, neće se savršeno ničega sjećati a kamoli tamo nekih sesija na kojima su frcale milijarde poput blata sa slavonskih kotača. Tara-dam-ta-da,Tara-dam-ta-da, Evo ga opet! Hoću puding neću jogurt! XD))

  • Batman 16.09.2010.

    ovo nije demokracija, ovo je sranje od drzave. treba sve te stranke ukinut i smislit nacin vodjenja drzave na drugi način.....kriminalce od političara u zatvor, a ljude obrazovat da ne žive i ideologijama nekih likova koji su sjebali drzavu, da ih sad ne spominjem.

  • handball 16.09.2010.

    nije Poli bez razloga uzeo Nobila:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare