To je to što me zanima!

'Noćne dame' iz Kolumbije su prvo radile u Beogradu, trebale 'odraditi' sezonu na Jadranu

Dvije Kolumbijke (32) u Zagrebu su boravile oko dva tjedna te u tom periodu, sumnja se, na poticaj Čileanca (40) klijentima pružile najmanje 30 spolnih usluga
Vidi originalni članak

Čileanskom državljaninu (40) kojega je zagrebačka policija kazneno prijavila zbog podvođenja dvije Kolumbijki određen je jednomjesečni istražni zatvor. Naime, riječ je o stranom državljaninu zbog čega, prema mišljenju državnog odvjetništva koje vodi slučaj, postoji opasnost da bi mogao pobjeći i time izbjeći kazneni progon.

Sumnjiče ga da je od 25. travnja do 9. svibnja 2023. godine na području grada Zagreba s ciljem zarade organizirao i omogućio drugima pružanje spolnih usluga. U tu je svrhu vrbovao i poticao na prostituciju dvije 32-godišnje državljanke Republike Kolumbije.

NAŠLI MU NOVAC I MOBITELE Razbili lanac prostitucije u Zagrebu: Čileanac podvodio dvije kolumbijske državljanke
 
Radi pružanja spolnih usluga na internetskim stranicama kreirao je i ažurirao korisničke profile i objavio telefonske brojeve na koje se putem mobilne aplikacije javljao zainteresiranim klijentima i nudio spolne usluge za određeni novčani iznos. Potom je, sumnja se, zainteresirane osobe upućivao u objekte na području Zagreba u kojima su one pružale spolne usluge, a koje je Čileanac prethodno unajmio upravo u svrhu pružanja takvih usluga.
 
U navedenom su razdoblju, "noćne dame" zainteresiranim klijentima pružile najmanje 30 spolnih usluga za dogovoreni novčani iznos, a novac su potom dijelile s osumnjičenim. Tijekom kriminalističkog istraživanja privremeno su mu oduzeli više mobitela i novac za koji se sumnja da potječe od prostitucije.

Kako neslužbeno doznajemo, prije nego što su stigle u Zagreb, Kolumbijke su jedno vrijeme boravile u Srbiji gdje su u Beogradu također pružale spolne usluge klijentima za novac. Iz Zagreba su početkom sezone trebale otputovati na obalu, no planove im je pomrsila policija. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12.05.2023.

    kakvog cuda, pa odite na euro escort ima minimum 3000 oglasa samo u hrvatskoj, medu najvise u europi

  • Oreothe 11.05.2023.

    U Hrvatskoj je prostitucija Zakonom zabranjena....

  • vanstruje 11.05.2023.

    Očito postoji potražnja za tom vrstom usluga. Najpametnija bi bila legalizacija i onda su svi na dobitku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare