To je to što me zanima!

Obračun kod Karlovca: Nakon svađe ga je ustrijelio kuburom

Policija navodi da se krvavi obračun dogodio u subotu oko 23.55 sati na terasi ugostiteljskog objekta na Staroj karlovačkoj cesti u općini Draganić. Nije poznato što je bio uzrok obračuna
Vidi originalni članak

Nakon verbalnog i fizičkog sukoba u subotu navečer ispred kafića u naselju Mrzljaki, Mirko M. (51) upucao je 38-godišnjeg Zdenka T. i to - kuburom.

DRAMA KOD KARLOVCA Posvađali se i potukli: Pucao u muškarca (38) i teško ga ranio

Policija navodi da se krvavi obračun dogodio oko 23.55 sati na terasi ugostiteljskog objekta na Staroj karlovačkoj cesti u općini Draganić. Nije poznato jesu li muškarci od ranije imali neriješenih pitanja i što je bio uzrok obračuna. Svemu je, naravno, kumovao i alkohol.

Nakon svađe i naguravanja u kafiću, izašli su van. Stariji muškarac potom je otišao do svog auta i izvukao kuburu te iz blizine opalio zrno Zdenku u prsa. Vlasnik kafića ubrzo je pozvao Hitnu, te je ozlijeđeni muškarac prebačen u karlovačku bolnicu gdje se bori za život. 

Napadač je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje. Radi se o umirovljenom policajcu koji je na područje Draganića doselio devedesetih iz Slunja koji je tada bio okupiran.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • fijuman 26.02.2018.

    Ma za ovakav čin niti jedna kazna nije dovoljna, a za nošenje kubure u autu nema opravdanja i zaslužio je maksimalnu moguću zatvorsku kaznu ali bez prava na amnestiju ili pomilovanje.

  • 26.02.2018.

    Razlog su bili hvalospjevi o Gospodinu i vjeronauk u školi samo sto u bircu i iza ponoći sotana vragovi i ostali djavli o tom rijesavalju ...ali otkud kubura u svemu tom ...jesu Hrvati pravi ili opet neki drugi « nesveti » narod koji naravno nema veze sa ovim našim “Svetim” ?!

  • SlavkoIgric 26.02.2018.

    Kuburu je vjerojatno ukrao za vrijeme domovinskog rata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare