To je to što me zanima!

Noću je uz njega: Plenkovićev sin na liječenju u Klaićevoj...

Dječak je hospitaliziran prošle subote. Plenković i supruga tijekom dana dolazili u bolnicu, ali je sa sinom noću ostajao on jer se supruga brinula o mlađoj kćeri, javlja Jutarnji list
Vidi originalni članak

Osim nevolje s Agrokorom, točnije s  ostavkom Ante Ramljaka, hrvatskog premijera Andreja Plenkovića ovaj su tjedan mučili i obiteljski problemi.

Naime, starije premijerovo dijete bilo je hospitalizirano prošle subote u Dječjoj bolnici u Klaićevoj.

Plenković i supruga tijekom dana dolazili u bolnicu, ali je sa sinom noću ostajao on jer se supruga brinula o mlađoj kćeri, javlja Jutarnji list.

Da je Plenković ovih dana zaista često bio u Klaićevoj s bolesnim sinom, svjedoči i službeni automobili s osiguranjem parkiran u blizini bolnice.

 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • 24.02.2018.

    Kad nevolje krenu obično im nema kraja, no poslije kiše ipak svane sunce. Malenom brzo ozdravljenje, tati svu sreću u ovom procesu čišćenja.

  • Dvopek_1 23.02.2018.

    Želim djetetu brzo ozdravljenje.

  • zebra 27 23.02.2018.

    Naravno da će bit pokraj svog vlastitog djeteta, posebno ako je dijete bolesno i u bolnici.. Valjda je bitnije dijete od Agrokora, odnosno obitelj od posla.. I Plenković je samo čovjek.. Nego neki portali i nijhovi kometatori koji napadaju Plenkovića da koristi bolesno djete kao izliku za Agrokor su stvarno jadni, bijedni, bezobrazni i ljigavi.. Trebali bi takve pitat što bi izabrali između funkcije roditelja i funkcije premijera, da su oni na Plenkovićevom mjestu??. Malom Mariju želi brzo ozdravljenje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare