To je to što me zanima!

Nogometaš (32) se srušio usred utakmice i preminuo

vinkovci: Čim se srušio Goranu Tunjiću su sudac i fizioterapeuti priskočili u pomoć. Došao je i njegov šogor, no nogometaša nisu uspjeli reanimirati...
Vidi originalni članak

Vinkovčanin Goran Tunjić srušio se u 35. minuti nedjeljne nogometne utakmice Hrvatskog sokola iz Mirkovaca i Mladosti iz Vođinaca. Nepomično je ležao na igralištu u Mirkovcima kraj Vinkovaca pred zaprepaštenim igračima i gledateljima. Nije disao i srce mu nije kucalo. Fizioterapeuti i sudac pokušavali su ga reanimirati sve do dolaska Hitne. U pomoć mu je priskočio i šogor koji je igrao za protivničku ekipu, Goranu nije bilo spasa. Umro je od srčanog udara. Neki njegovi mlađi suigrači također su završili u Hitnoj od šoka. Nikome nije bilo svejedno gledati kako mladi čovjek umire na terenu.
- Bio nam je jedinac. Oženio se, ali još nije imao djece. Zašto Bog nije mene uzeo umjesto njega mladog - u suzama se pitao otac Ivica Tunjić. Njegovu tugu dijele i Goranove kolege iz prodavaonice Gorenje gdje je radio te mještani vinkovačkog naselja Lapovci koji s nevjericom gledaju u osmrtnicu njihovog susjeda.
- Cijeli je život u nogometu. Bio je dobar igrač, nikad bolestan. Živio je sportski, nije pušio. Nedavno je bio i na sistematskom pregledu. Bio je baš ljudina i svi su ga u klubu voljeli - rekao je o Goranu Tunjiću predsjednik NK Mladost Vjekoslav Penava.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • audrey 03.05.2010.

    Dosta ljudi ima obicaj reci da je sin jedinac iako imaju kcer,jer kao nemaju dva sina,pa je zato jedinac....malo neobicno,ali eto!

  • audrey 03.05.2010.

    Strasno.....pocivao u miru!

  • domagoj981 03.05.2010.

    R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare