To je to što me zanima!

Nogometaš Erlić ostavio bebu pa se objesio u šumi

Supruga pokojnoga Klaudija Erlića (31) trebala bi svaki tren roditi njihovo drugo dijete. Mještani nagađaju da se nogometaš ubio zbog dugova
Vidi originalni članak

Nogometaš biogradskog Primorca Klaudio Erlić (31) u nedjelju je ostavio sina Niku (1,5) u Tinju kod strine Marije i poveo psa Đinu u šetnju. U Tinj je došao iz Biograda, gdje živi, u posjet rodbini. Kako se do sumraka nije vratio, stric Zoran, rodbina i mještani krenuli su ga tražiti. Našli su ga oko 22 sata obješnog u bademovoj šumici nekoliko stotina metara od posljednjih kuća u selu. Supruga Anamarija u visokom je strupnju trudnoće s njihovim drugim djetetom. Trebala bi roditi, kažu ukućani, svaki sat. Shrvana je ležala u sobi obiteljske kuće, a intervenirala je hitna pomoć.
- Svima nam je ovo velik šok. Klaudio je igrao nogomet još od malih nogu, kao i njegov brat Sandro. Zbilja ne znamo što ga je nagnalo da tako nešto učini - rekao je u ponedjeljak stric Zoran.
Mještani nagađaju da nesretni Klaudio nije mogao izaći na kraj s dugovima. Navodno je baš na dan samoubojstva bio u sportskoj kladionici u Biogradu i nije imao uspjeha. Klaudio je bio vlasnik kafića Primorac u Biogradu, a u daljoj je rodbinskoj vezi s Novicom Erlićem, županijskim vijećnikom HDZ-a u Zadru. Njegovo samoubojstvo je već 20. ove godine u Zadarskoj županiji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lilasirena 10.11.2013.

    čista sebičnost ,ubit se , a bližnje ostavit...

  • lilikat 27.09.2007.

    pa da sad je pomogao svojoj jadnoj obitelji,nema sta,nek se snađu kak znaju.svima nam nekad padne mrak na oči,ali ovako ostavit obitelj,strasno.

  • sabahir 25.09.2007.

    ja bi njega lipo oživija i onda ga naprokida ka tovara. u veselu kuću će mu se dite rodit, nabijem ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare