To je to što me zanima!

Nogometaš kojeg bole pseće suze: Luis Ibañez ima mali azil

U Buenos Airesu udomio sam četiri psa iz ulice, dva su uginula. U Zagrebu sam spasio nekolicinu, otkrio je za 24sataExpress igrač Dinama iz Argentine L. Ibañez
Vidi originalni članak

Vraćajući se s treninga, igrač Dinama Luis Ibañez ugledao je uz cestu maloga psića. Mješanac, napušten, neuhranjen, tražio je sklonište od kiše. Argentinac je zaustavio auto, izišao i uzeo ga.

- Srce me zaboli gledajući sve te napuštene pse. Kako netko može biti tako bezobziran i ostaviti psa na ulici - pita se Ibanez. Došavši kući, nahranio ga je i, zajedno s djevojkom Mateom, odlučio ga nazvati - Onur. Već sljedeće jutro, Onuru su pronašli novog vlasnika. Dvadesetdvogodišnji Luis i godinu dana mlađa Matea, zagrebačka studentica treće godine ekonomskog fakulteta, u vezi su od lipnja prošle godine. Prvi spoj bio je u bolnici, kamo je Matea došla posjetiti Luisa koji se oporavljao od operacije trbušnog zida. Prije toga dopisivali su se na internetu.

Više pročitajte u 24sataExpressu...

Idi na 24sata

Komentari 45

  • arsenalllllll 06.12.2010.

    tu je onur, a gdje šeherezada... svaka čast ibanez

  • Igraine7 06.12.2010.

    bravo za nogometaša! da je takvih još!

  • Igraine7 06.12.2010.

    Meni su na telefon u Nazorovoj rekli neljubazno da ništa ne trebaju, da imaju i hrane, i igračaka i sve što trebaju, i u Domu Malog Isusa časne. A od Caritasa je došao šef sa svojom djecom i pokupio nove igracke svojoj djeci. u ovoj drzavi bas nista ne stima!nema pravde ni reda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare