To je to što me zanima!

Nokaut političari: Tuku se u Saboru, kafiću, na svadbi

U zadnjem u nizu obračuna stradao je SDP-ovac Slavko Cukrov, kojem je stranački kolega bacio bocu u glavu. Ozlijedio je dva vratna kralješka
Vidi originalni članak

Šibenski poduzetnik i SDP-ovac Slavko Cukrov (60) još se oporavlja od napada polulitrenom plastičnom bocom koju je proteklog vikenda u SDP-ovoj središnjici u Zagrebu na njega bacio dogradonačelnik Šibenika i predsjednik gradskog SDP-a Franko Vidović (43).
- Užas i šok još me ne prolaze. Sam Bog zna što bi bilo da mu je pri ruci bila staklena boca. Sad strahujem za svoju sigurnost i sigurnost svoje obitelji - rekao je potreseni Cukrov.
- Boca me lupila iznad desne obrve. Ozlijeđena su mi dva vratna kralješka - kaže Cukrov. Tvrdi da ovo nije prvi Vidovićev incident. Već ga je, kaže, u nazočnosti svjedoka poslao u “p.... materinu” i pokušao se s njim fizički obračunati, ali mu je ipak uspio pobjeći.
- Nažalost, došlo je do incidenta između gospodina Cukrova i mene, zbog čega sam se odmah nakon povratka u Šibenik ispričao svim stranačkim kolegama. Do incidenta je došlo nakon konstantnih provokacija i vrijeđanja na osobnoj razini od strane gosp. Cukrova, što ne opravdava moju neprimjerenu reakciju - napisao je u priopćenju Vidović.Bivši šibenski SDP-ovac Ivan Ninić smatra da bi Vidović bacio bocu i da je bila staklena.
- Ništa neuobičajeno s obzirom na aktere. To je ‘triska’ Igoru Dragovanu, koji je kadrovirao poslušne umjesto kvalitetnih ljudi - kaže Ninić. Politolog Damir Grubiša kaže da su ovakvi incidenti česti u Italiji, ali na fašističkoj desnici, pa ga čudi što se to zbiva u SDP-u.

ŠAKA MATE BOMBE UDARA KAO NEKOĆ ŠAKA SA SREDNJAKA
Mato Bilonjić (HDZ) poznat je pod nadimkom Bomba, koji nosi i glasoviti talijanski skijaš Alberto Tomba. Mato Bomba i sinovi tijekom vikenda su se obračunali s četvoricom pušača koji su im digli tlak.

DRAGO KRPINA I DRAGAN HINIĆ U SABORU SU SE POTUKLI DO KRVI
U listopadu 1994. saborski je kafić nalikovao na ring. Posvađali su se zastupnik Đukićeve Srpske narodne stranke Dragan Hinić i HDZ-ovac Drago Krpina. Krpina je izvukao kraći kraj od bivšeg policajca i karataša Hinića. Pala je i krv.

LJUBO ĆESIĆ ROJS: NISAM UDARIO DEBELJUHA, SAMO SAM GA BRCNUO!
Saborska rasprava IDS-ovca Dine Debeljuha 2001. toliko je naljutila Ljubu Ćesića Rojsa da ga je pokušao udariti. Debeljuh tvrdi da ga je Rojs rekao oderati, no Rojs objašnjava: “Nisam ja njega udario, ja sam njega samo brcno!”

ŽELJKO KERUM: OKORJELI RUTINER U NAGURAVANJIMA I OKRŠAJIMA
U studenom 2008. Željko Kerum potukao se u zagrebačkom kafiću Ramazotti. Tvrdi da je vijest o tučnjavi prenapuhana.
- Ne možeš se potući a da i ti ne dobiješ batina. U tučnjavi nitko ne prolazi neokrznut - rekao je u izjavi medijima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plavuša13 19.04.2010.

    Sve cupak do cupka!!!

  • vinine 19.04.2010.

    vidi mu se na faci da je pravi diplomat e kako bi ovakav dobro ošao u pregovorima za EU... p.s. kreten

  • palača 19.04.2010.

    dokaz ko su kod nas politicari,manjina vrijedi i ko sve ide u politicare

Komentiraj...
Vidi sve komentare