To je to što me zanima!

Norac uskoro slobodan? Čeka ga nova kuća od 300 'kvadrata'

Mirko Norac dobio je zemlju u Biogradu zbog zasluga u Domovinskom ratu. Norčevi prijatelji pomogli su u izgradnji kuće bilo svojim radom ili građevinskim materijalom
Vidi originalni članak

Kuća Mirka Norca od 300 kvadrata u Biogradu spremna je za useljenje, piše Večernji list. Dobio je zemlju od 400 kvadrata u naselju Kumenatu krajem 2009. godine zbog zasluga u Domovinskom ratu, a njegov otac počeo je graditi kuću. Obitelj Norac platila je doprinose 300.000 kuna. Kuća s prizemljem i dvije etaže sada je izvana gotova, a nedostaje samo satelitska antena, svjetiljke i nosači na balkonima. U izgradnji kuće pomogli su Norčevi prijatelji, bilo radom ili građevinskim materijalom. Susjedi su vidjeli Norca u Biogradu jednom ili dva puta u posljednjih godinu dana, dok je imao slobodne vikende. Norcu bi Biograd uskoro mogao postati stalna adresa jer će Ministarstvo pravosuđa navodno u lipnju raspravljati o molbi za puštanje na slobodu jer je odslužio već dvije trećine kazne.

> Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • hrvatica2404 29.05.2011.

    norac,gotovina,markac su nasi najveci heroji:)))ponosni smo na njih

  • hrvatica3 29.05.2011.

    gospodinu generalu norcu samo želim reći hvala za sve dobro koje je napravio u domovinskom ratu,makar vjerujem da će mu biti teško vidjeti kada izađe,u što se pretvorila zemlja koju je branio na prvoj crti.i tko i kakvi nas političari koji nas vode u maglu.zato generale sretno i hrabro u novi život i nauči svoje dijete tko je branio hrvatsku,a tko ju je napadao.jer u školi danas djeca o tome skoro i ne uče.

  • 11 BILI 29.05.2011.

    placite jugonostalgicari....NORAC je heroj a ne zlocinac. da nije bilo njega i njemu slicnih danas bi vi pisali cirilicom i bili bi robovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare