To je to što me zanima!

'Normalno da se bojimo! Meci su mogli pogoditi našu djecu...'

Dan nakon pucnjave, stanovnici Novoselskog odvojka IX. su u strahu. Kažu da u gotovo svakoj kući ima djece koja se igraju na ulici. Policija je privela šestero ljudi, a pucnjava se povezuje s krim miljeom
Vidi originalni članak

Nakon nove pucnjave na zagrebačkim ulicama u neposrednoj blizini djece, policija uvjerava građane da je grad siguran. Podsjetimo, pucalo se sinoć oko 19.15 sati u Ulici Novoselski odvojak IX. u Dubravi. Nitko srećom nije ozlijeđen, a priveli su šestero ljudi. Policija je u srijedu objavila kako se vjerojatno radi o sukobu u krim miljeu.

'Čuo sam prvo pojedinačnu paljbu i onda rafal...'

Stanovnici Novoselskog odvojka IX. su u strahu. Kažu da u gotovo svakoj kući ima djece koja se igraju na ulici.

Stanovnici Dubrave o pucnjavi:

- Bio sam iza kuće i čuo sam prvo pojedinačnu paljbu i onda rafal, djeca su tu trčala, ja sam istrčao da vidim što je, neki auto je otišao - rekao nam je stanar ulice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Djeca su se tu igrala malo dalje, sreća je u tome da metak nije nikoga od djece pogodio i da nije nekoga trknuo taj auto koji se žurio. Hvala bogu da se nešto nije dogodilo, mislim da je to bio crni Passat - dodao nam je i rekao da se kroz tu ulicu i inače auti brzo voze, ali pucnjave nije bilo do sad. 

- Normalno da se svi bojimo za djecu. Tu se vani igraju - rekao je.

SUDIONICI SU IM POZNATI Policija o pucnjavi u Dubravi: 'Vjerojatno sukob krim miljea'

Policija je na konferenciji za novinare ranije u srijedu kazala kako sumnjaju na sukob krimi miljea i kako su im privedeni većinom poznati.

- Mogu vam reći da je jučer oko 19.13 u Zagrebu na području Dubrave došlo do kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine. Napomenuo bih da nije bilo ozlijeđenih osoba. Brzom reakcijom policije, tu je zatečeno više osoba. Više ih je odmah odvedeno u policiju. Napravljen je očevid, a kriminalističko istraživanje je u punom tijeku. Ne možemo vam reći više o detaljima. Velika većina sudionika je poznata policiji, to vam mogu reći, a istraga se širi na više osoba koje nisu u prvi mah dovedene u policiju. Radi se o osobama koje su višestruko evidentirane za razna kaznena djela. Možemo reći da se radi o sukobu u krim miljeu, a imamo natruhe da se radi o sukobu u narko miljeu. Radi se o hrvatskim državljanima - kazali su i dodali da će tijekom dana znati više.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • domoljub029 18.10.2018.

    Dajte ne paničarite,,,nije to ništa,malo se slaVI pa se ispali koji rafaL i to je to,,,sve je pod kontrolom

  • angeloo 17.10.2018.

    Lako za djecu...mogli su pogoditi nas...

  • škver 17.10.2018.

    Dok se ne dogodi smrt nedužnih ,ti će gospodariti životom i smrću pored svih tzv pravosudnih institucija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare